Australias kontraster

18 dager

phillip island penguin parade penguins plusRemarkable Rocks på Kangaroo Island.

Opplev det beste av Kangaroo Island, the Red Centre og Melbourne. På denne reisen får du oppleve det unike dyrelivet, den røde ødemarken og urbane storbyer.

Reisen starter i Oslo, men det er mulig å starte i andre byer i Norge etter avtale. 

Fra Oslo flyr man til Adelaide, som er den største byen i delstaten South Australia. Adelaide er et flott utgangspunkt for alt det spennende man kan gjøre i området. Dere tilbringer først et par netter på hotell i Adelaide, og er med på en dagstur til det kjente vinområdet Barossa. I en liten gruppe besøker dere flere av de kjente vinprodusentene og det er naturligvis anledning for å prøvesmake.

barossa 4Barossa. Foto: SATC

Deretter går turen til Kangaroo Island, der dere deltar på en 2-dagers guidet rundtur på denne unike øya. Dette er et utmerket sted for å oppleve Australias varierte dyreliv i det fri, i tillegg til den spennende og varierte naturen.

Etter en siste natt i Adelaide stiger dere om bord i det legendariske toget The Ghan, som tar dere til Alice Springs. Reisen tar ca. 24 timer, og dere bor i kabinklassen Gold Sleeper som inkluderer alle måltider.

854352 hAyers Rock (Uluru). Foto: David Hancock

Ved ankomst Alice Springs sjekker dere inn på et sentralt beliggende hotell. Dagen etter reiser dere inn til den delen av Australia som kalles Red Centre, og de tre neste dagene utforsker dere kjempemonolitten Ayers Rock (Uluru), Kata Tjuta og den store kløften Kings Canyon.

Etter rundturen har dere en siste natt i Alice Springs, før dere flyr videre til Melbourne. I Melbourne har dere først et par dager i byen, der dere blant annet deltar på en guidet gåtur gjennom de trange bakgatene og arkadene som byen er så kjent for.

visionsofvictoria1244166-305De 12 Apostlene langs Great Ocean Road. Foto: Robert Blackburn

Dere henter deretter ut bobilen, og står fritt den neste uken til å besøke de stedene dere selv ønsker. V i anbefaler å få med seg den verdenskjente kjørestrekningen Great Ocean Road, nasjonalparken Grampians, vinområdet Yarra Valley og pingvinøya Philip Island. Etter 7 dager i denne bobilvennlige delstaten returnerer dere bobilen og setter dere på flyet tilbake til Norge.


Reisefakta

Pris per person når to reiser sammen: fra 44.000 kr

Prisen inkluderer:

 • Fly Norge - Australia t/r
 • 3 netter på hotell i Adelaide
 • Heldagstur «Best of Barossa» inkl lunsj
 • 2 dagers guidet rundtur på Kangaroo Island
 • Tog, the Ghan, fra Adelaide til Alice Springs
 • 2 netter på hotell i Alice Springs
 • 3 dagers guidet rundtur til Ayers Rock og Kings Canyon
 • Innenriksfly Alice Springs – Melbourne
 • 2 netter på hotell i Melbourne
 • Halvdagstur « Lanes and arcades» inkl lunsj i Melbourne
 • 7 dager Maui bobil fra/til Melbourne inkl forsikringer

Reisen kan utvides.

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling »

Turkode: 50506

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser