Cruise i Sydney Harbour

Havnebassenget i Sydney er et av de vakreste i verden og ingen tur hit er komplett uten et cruise. En storslagen utsikt gjør at fotomulighetene kommer på rekke og rad, og vi anbefaler på det sterkeste å oppleve Sydney fra sjøsiden.

Cruise i Sydney Harbour

Disse cruisene er veldig populære og de fleste går fra Circular Quay midt i sentrum av Sydney. Det finnes en rekke alternativer, men vi samarbeider med Captain Cook Cruises som tilbyr ulike cruisekombinasjoner. Vi anbefaler spesielt lunsj- eller middagscruisene, hvor man får servert de lekreste måltider med en førsteklasses service. I løpet av et par timer vil dere se de viktigste attraksjoner langs sjøsiden - blant annet ha panoramautsikt til operahuset, se Bradley Point, passere under broen og inn i Darling Harbour.

Om man ønsker en ekstra spesiell opplevelse bør man bli med på et weekend cruise - fra fredag til søndag. Dette cruiset tar dere med på en tur litt utenom det vanlige, til steder som bare lokalbefolkningen vet om. Stopp ved flere gatemarkeder, vakre parkanlegg og langs strendene i Watsons Bay.

Prisklasse dagscruise: priskategori 1

Prisklasse weekendcruise: priskategori 4


Klikk for et større bilde:


Klikk for å se video fra et cruise i Sydney Harbour:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser