Fantastiske gruppereiser til Cookøyene, New Zealand og Australia

 Derfor er Australia årets reisemål

Australiareisers populære gruppereiser er en enkel og sosial måte å få med seg deler av verden mange drømmer om å reise til. Frister det å oppleve steder som Austalia, New Zealand eller Cookøyene? Da bør du ta en titt på noen av gruppereisene Australiareiser tilbyr. I 2019 har Australiareiser også en spennende reisenyhet, nemlig en gruppereise som tar deg med til alle Sør-Amerikas høydepunkter!

Gruppereiser - mer populært enn noensinne før
- Vi ser at gruppereiser øker i popularitet, sier utviklingsleder Endre Kaurin i Australiareiser, og fortsetter: - Det er nok mange grunner til dette. På en side har man det sosiale aspektet. Hva er vel bedre enn å dele dagens opplevelser over en bedre middag? I tillegg gir kunnskapsrike reiseledere og lokale guider en bredere innsikt i kultur, natur og severdigheter enn det man vanligvis finner ut av selv.

Rundreisene byr på spennende opplevelser og det ene høydepunktet avløser det andre. Stillehavsidyll med kritthvites strender og asublått hav, safari på verdens største sandøy, boblende vulkansk aktivitet, snorkling på verdens største barriererev, noen av verdens moderne underverker, uendelig ødemark, slående vakker natur, og kulinariske fristelser i både fast og flytende form er bare noe av det man kan oppleve på gruppereisene.

Opplev fordelene en gruppereise gir
- En av fordelene med gruppereiser er at man slipper å bruke energi og tid på logistikken rundt reisen. Det tar stresset vekk fra planleggingen, både før og under – og du kan lene deg tilbake og nyte opplevelsen, sier Kaurin.

Han legger også til at mange knytter nye vennskap som varer lenge etter at reisen er slutt:

- Vi har egne Facebook-grupper der man kan bli kjent med de andre deltakerne før avreise, dele bilder og ikke minst holde kontakten i etterkant. Gruppeturene inkluderer alt av transport, overnatting, dagsturer, samt de fleste måltider, noe som gjør at det er langt enklere å forutsi totalkostnaden på turen.

- Unngå å komme hjem til en kredittkortregning som er mye høyere enn planlagt. For mange er det en ekstra trygghet – så kan man heller se fremover og starte sparingen til neste tur, avslutter Kaurin.

Spennende reisenyhet – opplev Sør-Amerikas største høydepunkter
Høsten 2019 lanserer Australiareiser en helt ny gruppetur til Sør-Amerika. På under en måned tar vi deg med til Peru, Chile, Argentina og Brasil! To av verdens moderne underverker, Machu Picchu og Kristusstatuen, står på menyen. Det samme gjør Påskeøya, Amazonas og Buenos Aires.

Frister det å oppleve noe nytt?

Australiareiser har fortsatt ledige plasser på utvalgte gruppeturer i 2018 og 2019. Her er en oversikt over reisene som tilbys.

 

RUNDREISE I NEW ZEALAND OG AUSTRALIA

Sydney er et obligatorisk stopp på en rundreise i Australia.

Dette er en tur som inneholder noe av det beste både New Zealand og Australia har å by på. Vi besøker Hong Kong på utreisen, før vi ankommer New Zealand hvor vi skal til Auckland og Queenstown. I Australia reiser vi til Sydney, Ayers Rock og Great Barrier Reef.

Reisedatoer: 15. oktober - 5. november 2018 (22 dager)

Les mer om rundreisen i New Zealand og Australia her.

 

DET BESTE AV COOKØYENE OG NEW ZEALAND

Bli med på en uforglemmelig reise til Cookøyene og New Zealand. Vi besøker de idylliske Stillehavsdestinasjonene Rarotonga og Aitutaki, før vi reiser til Auckland, Rotorua, Queenstown og Fiordland. Det blir til og med et stopp i Los Angeles på veien.

Reisedatoer: 25. oktober – 13. november 2018 (20 dager)

Les mer om rundreisen til Cookøyene og New Zealand her.

 

NEW ZEALANDS HØYDEPUNKTER

="Sydney

Denne fascinerende rundreisen i New Zealand tar deg med til både storby og storslått natur. Vi besøker steder som Auckland, Rotorua, Queenstown, Fiordland og Christchurch. Det blir også et stopp i Hong Kong på veien til New Zealand.

Reisedatoer: 29. oktober – 20. november 2018 (23 dager)

Les mer om rundreisen på New Zealand her.

 

DET BESTE AV AUSTRALIA MED AFTENPOSTEN

Nå kan du bli med Aftenposten på rundreise i Australia gjennom avisens fordelsprogram A- kortet. På denne reisen får du med deg høydepunkter som blant annet Kangaroo Island, Great Barrier Reef, Ayers Rock og Sydney. Det blir stopp i Dubai på veien.

Man må være medlem i Aftenpostens fordelsprogram A-kortet for å få turen til spesialpris, men ikke-medlemmer kan også delta.

Reisedatoer: 30. oktober – 19. november 2018 (21 dager)

Les mer om Det beste av Australia her.

 

AUSTRALIAS HØYDEPUNKTER

Opplev Uluru og outback-landskapet i Australias røde sentrum

Foto: Ron Sumners

Vi besøker noen av Australias absolutt flotteste steder på denne rundreisen Down Under. Reisen går til steder som Noosa, Fraser Island, Great Barrier Reef, Ayers Rock og Sydney. Vi legger også inn et besøk i Hong Kong på veien.

Reisedatoer: 26. februar – 17. mars 2019 (20 dager)

Les mer om rundreisen i Australia her.


RUNDREISE I NEW ZEALAND OG AUSTRALIA

Dette er en tur som inneholder noe av det beste både New Zealand og Australia har å by på. Vi besøker Hong Kong på utreisen, før vi ankommer New Zealand hvor vi skal til Auckland og Queenstown. I Australia reiser vi til Sydney, Ayers Rock og Great Barrier Reef.

Reisedatoer: 1. – 22. april 2019 (21 dager)

Les mer om rundreisen i New Zealand og Australia her.

SØR-AMERIKAS HØYDEPUNKER

Opplev Uluru og outback-landskapet i Australias røde sentrum

På under en måned tar vi deg med til Peru, Chile, Argentina og Brasil! To av verdens moderne underverker, Machu Picchu og Kristusstatuen, står på menyen. Det samme gjør Påskeøya, Amazonas og Buenos Aires.

Reisedatoer: 5. – 31. oktober 2019 (27 dager)

Les mer om rundreisen i Sør-Akerika her.

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser