Kingfisher Bay Resort på Fraser Island

Kingfisher Bay Resort er et perfekt utgangspunkt.

Kingfisher Bay Resort er det perfekte utgangspunktet for å utforske denne fascinerende øya. Resortet er bygget i ett med naturen, og man kan lett se fugle- og dyreliv fra verandaen, bassenget eller gangveiene mellom rommene.

Kingfisher Bay Resort tilbyr et stort aktivitets- og utfluktsprogram, som guidede fugleturer, turstier, fiske, leie av firhjulsdreven bil, snorkling og båtturer. Eller du kan ta livet med ro og slappe av ved bassengkanten på resortet.

Skipsvraket på Fraser Island.Maheno Wreck. Foto: Peter Lik/Tourism and Events Queensland

Uansett hva du velger vil oppholdet på Kingfisher Bay Resort bli et høydepunkt på din reise “down under”. Å prøve lokale matretter og tradisjoner er viktig på en hver ferie, og Kingfisher Bay Resort legger stor vekt på å introdusere gjestene til australsk mat og vin. I komfortable omgivelser kan man prøve god mat og drikke, mens kjøkkensjefen, en parkvokter eller en lokal vinekspert forteller mer om måltidet.

Kjør langs den lange stranden på Fraser Island.Seventy Five Mile Beach på Fraser Island. Foto: Darren Jew/Tourism and Events Queensland

På resortet, som er røykfritt, finnes det 261 rom og villaer. Alle rom og de fleste villaene har luftkondisjonering. Villaene er privateide, noe som betyr at møblering og innredning varierer, men alle har kokemuligheter. Det finnes også tre restauranter på området, fire barer, butikk, utendørs svømmebasseng og spa.

Standard: priskategori 3

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling


Se en liten video fra Kingfisher Bay Resort her:


Klikk for større bilder:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser