Coral Expeditions

Coral Expeditions har spesialisert seg på cruise med mindre skip, og de har et par skip med ulike cruise på Great Barrier Reef. Man kan velge mellom å ta cruisene fra Cairns eller Townsville, og om ønskelig kan man inkludere flyreisen mellom disse byene i en total "pakke".

Se undervannslivet med Coral Princess Cruises

Med kun i underkant av 21 lugarer og maksimalt 42 passasjerer er skipene mye mindre enn hva man f.eks. forbinder med cruise i Karibien eller Middelhavet. Det en en uformell atmosfære om bord med bl.a. en "open bridge policy" som betyr at passasjerene stort sett alltid er velkommen til å ta en tur og hilse på offiserene på broa.

Kjenn roen senke seg etter hvert som Coral Expedtions II setter kursen mot nye eventyr på det fantastiske og fascinerende Great Barrier Reef. Våkn opp hver dag til nye opplevelser og eventyr, på steder som ligger litt utenfor den vanlige turistløypen. Besøk eksotiske små øyer, vakre hvite sandstrender, rolige bukter og det utrolige ytre revet. Innimellom stopper man ved noen av de mange øyene og man kan bli med på utflukter og guidete turer om ønskelig. Enkelte dager tilberedes også lunsj på en strand.

For de aller fleste er det nok likevel det yrende og fargerike livet under vann som er den største opplevelsen med et cruise på Great Barrier Reef. Snorkelutstyr er inkludert i prisen eller man kan bli med i en båt med glassbunn. Skipene har også med egne marinbiologer som forteller levende om alt det vakre og unike dyrelivet, og det spesielle økosystemet som har skapt det.

Prisklasse: priskategori 5

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling »


Klikk for et større bilde:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser