One&Only Hayman Island

Hayman Island er midlertidig stengt frem til 1. juni 2018

One&Only Hayman Island

Hayman Island ligger i en stille, beskyttet lagune i the Whitsunday Islands. Korallrev, vakre hvite sandstrender og spektakulær utsikt gjør dette til et av de mest utrolige steder på Great Barrier Reef.

Et av rommene på Hayman IslandOne&Only Hayman Island er One&Onlys første resort i Australia. Kjeden er verdenskjent for sin eleganse, service og fantastiske beliggenhet. Stort bedre enn dette kan du ikke få det!

Idylliske Hayman Island er en av verdens mest romantiske øyer, og et perfekt sted for par som ønsker å feire bryllup eller er på bryllupsreise. Staben på One&Only Hayman Island vil gjøre alt for at dere skal få en spesiell opplevelse som dere vil minnes resten av livet. Her kan dere nyte livet og hverandre, enten dere ønsker å slappe av, delta på noen av aktivitetene eller bare bli skjemt bort. Alle rom er vakkert dekorert og har balkong eller terrasse med utsikt til svømmebassenget, stranden eller lagunen.

Spill en runde golf på HaymanHvorfor ikke leie en liten båt og dra til vakre Whitehaven Beach for å svømme rundt, snorkle litt eller bare slappe av i solen på den hvite stranden? Eller ta en båttur til hvilken som helst strand for å nyte en flaske champagne i solnedgangen? Om dagen kan du bli med på en rekke aktiviteter, fra tennis til vandreturer i bushen. Det finnes også spesielle aktiviteter for barn, som f.eks. PADI Bubblemaker Program.

One&Only Hayman Island er mer enn et vanlig resort, og gir deg friheten til å gjøre akkurat det du vil – fra eventyr til avslapping i solen, fra gleden av resortets mange tilbud til den gode følelsen av å bli oppvartet. I små og store detaljer er Hayman Island det ideelle bakteppet for en ferie du aldri vil glemme.

Og blir du sulten er alternativene mange. På Hayman Island finnes det flere restauranter med retter for enhver smak. Om ønskelig kan du også spise utendørs der bølgene skvulper rett ved. Eller du kan få servert middag på din egen terrasse med levende lys mens solen går ned i horisonten.

Resortet har også et omfattende spa-tilbud. 

Standard: priskategori 5

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling


Klikk for å se større bilder:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser