Daydream Island Resort & Spa

Daydream Island Resort er et 4-stjerners resort i Whitsunday Islands, og ligger på en egen øy med flotte strender på flere kanter. Her kan man virkelig nyte livet i et herlig klima på et fantastisk resort med mange fasiliteter og god service.

Daydream Island ligger på en egen øy.

Daydream Island ligger like utenfor kysten og det tar ca. 20 minutter med båt fra Airlie Beach eller fra Shute Harbour på fastlandet. Fra Hamilton Island tar det ca. 30 minutter om man ønsker å kombinere et opphold på to vakre øyer i Whitsundays. De fleste turoperatører har hentetjenester slik at man f.eks. kan kombinere oppholdet her med en eller flere turer ut på barriererevet.

daydream island s 02Resortet er stort med nesten 300 rom, fra standard hotell rom til suiter. Spasenteret er unikt i sitt slag for Australia, med hele 16 behandlingsrom. Her finnes et utendørs akvarium med 1.500 ulike fiskearter - som alle finnes på revet. Flere ganger vises det kinofilmer på deres utendørs storskjerm, og det er en spesiell opplevelse å sitte ute i varmen og se på kino.

Alle rommene har air-con, kjøleskap, minibar, TV og egen balkong. Mange har også utsikt til sjøen. Det finnes tre restauranter og tre barer på resortet, så her tar det tid å jobbe seg gjennom menyene. Resortet har et utall aktivitetstilbud; tennis, vannsport, gym m.m. Men som for de fleste andre resortene i Whitsundays er det strendene og korallrevet som nok lokker mest.

Standard: priskategori 4

 

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling

 


Klikk for større bilder:


Klikk for å se video (YouTube) av Daydream Island Resort & Spa:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser