Qualia, Hamilton Island

Qualia er den nyeste resorten på Hamilton Island og Great Barrier Reef, og åpnet i 2007. Dette er virkelig luksus i ypperste klasse.

Skjem deg bort på Qualia

Resortet er bygget i distinkt australsk stil og ligger helt for seg selv lengst nord på Hamilton Island. Det består av 60 småhus og paviljonger som ligger spredt over et stort område. Dermed er man sikret å være for seg selv uten innsyn. Det er en fantastisk utsikt utover Whitsunday Islands og servicen er i verdensklasse. To restauranter serverer førsteklasses mat, og her finnes også et spasenter med ulike behandlinger. Alt i alt er dette et feriested i verdensklasse som vi kan anbefale på det sterkeste.

Qualia anbefales på bryllupsreisenResortet har 3 separate paviljonger; Leeward Pavillion, Windward Pavillion og Beach House. Windward har kanskje den beste utsikten, separate soverom og ikke minst et eget utendørs basseng. Leeward har utsikt mot vest og dermed glimrende solforhold. Beach House ligger på stranden har eget gjesterom, privat basseng og stor spisestue.

Qualia har 60 hus, klimaanlegg, restauranter, barer, Spa, bassenger, trimrom, aktivitetsprogram og transport fra Hamilton Island Airport. Resorten er røykfri.

Standard: priskategori 5

 

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling

 


Klikk for større bilder:


Klikk for å se video (YouTube) av Qualia:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser