Resorter i regnskogen

032112Få steder har en så mangfoldig natur som Queensland. For de fleste er det nok de lange hvite strendene og de mange små øyene i Great Barrier Reef som lokker, men vi anbefaler absolutt at man i tillegg bør få med seg en tur inn i regnskogen når man besøker Queensland.

Det er kun noen få lommer av den tropiske regnskogen tilbake i Australia, men spesielt lengst nord i Queensland ligger den tett langs kysten. Få andre steder på kloden kan vise til et rikere utvalg av plantearter, og her kommer man også tettere på det unike dyrelivet i landet. Her har vi samlet et utvalg av resorter som vi anbefaler i regnskogen - alle med god standard i flotte omgivelser. Uansett hva man velger kan vi nærmest garantere en fantastisk opplevelse.

Det er lurt å bestille rom på resortene i god tid før du skal reise. I høysesongene kan det være nesten umulig å finne ledig rom på de beste og mest populære.

Prisene varierer med sesong og standard.

O'Reilly's Rainforest Retreat, Lamington

s28 oreillys 1 Lamington National park er uten tvil en av Australias vakreste nasjonalparker med en stor variasjon av dyr og planteliv. O’Reilly’s Rainforest Retreat er en enestående resort kjent for sin trivelige atmosfære og sin beliggenhet i nasjonalparken. Dette er en familieeid resort med god service, og den store gjestfriheten gjør at du føler deg velkommen fra første stund.

Standard:priskategori 3

Silky Oaks Lodge

silkyoakslodge interior 2012Silky Oaks Lodge er en fantastisk lodge og det beste vi kan tilby når det gjelder regnskogsresorter! Silky Oaks Lodge ligger i den tropiske regnskogen ved Mossman Gorge, like nord for Port Douglas. Dette er en av Australias mest uberørte områder hvor man rett som det er oppdager nye plante- eller dyrearter.

Standard: priskategori 4

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser