Lizard Island Resort

Dette er det ypperste Australia har å by på! Nyt freden og stillheten på en av de 24 urørte strendene og opplev overfloden av liv i det azurblå vannet, eller bare slapp av i solen ved svømmebassenget. Mange hevder at Lizard Island er den vakreste øya på hele Great Barrier Reef, og det sier ikke lite.

Noen av strendene på Lizard Island

Luksusresortet er ikke tillatt for barn under 13 år.Dette luksusresortet ligger på en ellers øde øy og har bare plass til 80 gjester.Her kan dere forvente en helt fantastisk opplevelse, med utsøkt service og måltider tilberedt av noen av de beste kokkene i Australia. Resortet ligger naturskjønt til, omgitt av svaiende palmer og med utsikt over havet. Fra Cairns tar det ca. en time med fly til øya.

Øya er full av vakre papegøyer og undulater, har 24 pudderhvite strender og det mest turkise vann man kan drømme om. En av de mest overveldende opplevelsene for de fleste er å få svømme sammen med de store skilpaddene. Barriererevet er en gåtefull og ytterst spennende verden hvor dere kan snorkle i timevis, og betrakte krabber, svamp, muslinger, sjøstjerner og alle de fargesprakende og fascinerende fiskene.

Resortet har et omfattende aktivitetstilbud, og instruktrører står klare dersom dere trenger hjelp. De fleste aktivitetene er naturlig nok knyttet til sjøen, som snorkling, dykking, game fishing, vannsykler og båtturer. Men dere kan også bli med på guidete fotturer, spille tennis, svømme et par lengder i bassenget eller ta en tur innom spa'et. Og om kvelden kan dere se solnedgangen i det fjerne mens dere venter på nok et utsøkt måltid.

Prisen inkluderer full pensjon. Ingen barn under 13 år.

Standard: priskategori 5

 

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling

 


Klikk for større bilder:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser