Resorter i villmarken

Australias outback er en urørt villmark med en rekke naturskapte underverker. Her er jorden rød og himmelen knallblå, og landskapet domineres av øde ørken, særpregede klippeformasjoner og dype canyons.

3 day uluru och kings canyon sid 56 2I disse områdene kommer du også nærmere på aboriginerne og deres kultur enn noe annet sted i landet, og man kan oppleve det unike dyrelivet på nært hold. Dette er Australia slik man forestiller seg det, og en tur hit uten et besøk i outback'en betyr at man ikke får oppleve det virkelige Australia. Her har vi samlet et utvalg av resorter som vi anbefaler i outback'en - alle med god standard i flotte omgivelser. Uansett hva man velger kan vi nærmest garantere en fantastisk opplevelse.

Mange av disse resortene ligger i nasjonalparker med begrensninger på både trafikk og antall besøkende, og noen også i områder hvor man pga. klimaet må holde stengt deler av året (i regntiden). Standarden er fra god til luksuriøs, og enkelte har også camp sites for bobiler. Det enkleste er oftest å velge hvilket område man ønsker å bo i og hvilken standard man foretrekker. Du bestemmer hva som passer deg best, så gir vi deg alternativene. Det er lurt å bestille rom på resortene i god tid før du skal reise. I høysesongene kan det være nesten umulig å finne ledig rom på de beste og mest populære resortene.

Prisene varierer med sesong og standard. Nedenfor finner du priseksempler på resorter i Australia, og ved å klikke på linkene kan du lese mer om hvert resort.
 

Kontakt oss for forslag og pristilbud 

Karijini Eco Retreat

karijini eco s 01Karijini National Park ligger i Pilbara regionen i Western Australia - et unikt og variert landskap i et nærmest urørt område.

Karijini er kjent for sine stupbratte klippevegger, flotte elver og spektakulære kløfter og stryk. Nasjonalparken er den nest største i delstaten Western Australia, og besøkes av mange tilreisende hvert år.

Standardpriskategori 3

El Questro Homestead

elquestro s 02Kimberley er et av verdens siste øde villmarksområder, og i El Questro Wilderness Park kan du utforske steder der få andre mennesker har vært, blant annet de særpregede klippeformasjonene Bungle Bungles.

Med over 100 kilometer til nærmeste by, er El Questro Homestead en oase i et ellers øde og vilt landskap. Selv om det er langt til nærmeste nabo, føler man seg ikke isolert. Rett som det er kommer en wallaby eller tre på besøk, og i elven nedenfor ligger ferskvannskrokodillene på lur.

Standardpriskategori 5

Longitude 131° Resort

longitude131 exteriorDette er det beste resortet i Red Centre og et av de bedre i hele Australia. 

Longitude 131° Resort er luksuriøs, naturvennlig og romantisk, og ligger 2 km sørvest fra Ayers Rock Resort ved grensen til Uluru – Kata Tjuta Nasjonalpark. 

Standard:priskategori 5

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser