Luksus på australsk

Australia for luksusdyrSpis frokost med utsikt mot Uluru, også kjent som Ayers Rock, og gå til sengs med kenguruer hoppende forbi vinduet ditt. Opplevelsene står i kø med disse fem håndplukkede elitehotellene som base.

Det aller beste av Australia

Varighet: 17 dagerDet eksklusive Australia

Dette reiseforslaget består av noen av de flotteste og mest eksklusive resortene i Australia. Noen av de kan konkurrere med de beste i verden hva standard, og ikke minst beliggenhet, gjelder.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 110.000

Nord og Sør i Australia

barossa 417 dager i South Australia og Queensland

I dette reiseforslaget kjører dere mye selv i South Australia, hvor dere får sett noe av det beste delstaten kan tilby, før turen avsluttes med noen dager i tropiske områder ved Barriererevet. Alt i alt noen av de flotteste naturområdene som Australia har å by på.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 26.000

Oppdag ville og vakre Australia

Varighet: 17 dagerOppdag ville og vakre Australia

Dette er en reise fullpakket med unike opplevelser av høy kvalitet.

Dere utforsker nasjonalparker og villmark der få andre mennesker har vært, får nærkontakt med det varierte dyrelivet, kjører landets vakreste kystvei og smaker på førsteklasses mat og vin.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 71.000

Fra Darwin til Adelaide med bil

004556-786Northern Territory og South Australia

Denne reisen tar deg fra nord til sør gjennom det sentrale Australia, og har fokus på store naturopplevelser og aboriginerkultur.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 29.000

Australias natur og kultur

109778-3Northern Territory, South Australia og New South Wales - 19 dager

Australia kan by på en eldgammel kultur, et unikt dyreliv og en variert natur som spenner fra tropisk regnskog til tørt ørkenlandskap. I dette reiseforslaget har vi lagt inn det mange som reiser til Australia for første gang ønsker å oppleve, samt noe vi gjerne anbefaler at man får med seg.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 42.600

Australias kontraster

18 dager

phillip island penguin parade penguins plusOpplev det beste av Kangaroo Island, the Red Centre og Melbourne. På denne reisen får du oppleve det unike dyrelivet, den røde ødemarken og urbane storbyer.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 44.000

Eventyr i 3 delstater

1274921 dager

I delstatene South Australia, Victoria og Northern Territory kan du komme nærmere på det unike dyrelivet enn i andre deler av landet. I dette reiseforslaget har vi fokusert på områdenes vakre og vekslende natur, det rike dyrelivet og livets goder som mat og vin.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra 32.000 kr

Det gode liv i South Australia og Sydney

Varighet: 15 dagerDet gode liv i South Australia og Sydney

Dette eksklusive reiseforslaget gir dere et tverrsnitt av alt Australia har å by på. I løpet av 15 dager får dere en smak av storby, ødemark, dyreliv og spektakulær natur.

Bo på luksuriøse, men jordnære overnattingssteder, og oppdag hvorfor Australia for alvor har plassert seg på det kulinariske verdenskartet.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 84.500

Australia in style

Varighet: 14 dagerAustralia in style

Dette er reisen for deg som ønsker det beste, både når det kommer til opplevelser og overnattingssteder.

Bo på noen av Australias mest unike resorter, inkludert Longitude 131 i Ayers Rock og Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island. På dagtid står opplevelsene i kø. Se Twelve Apostles og Great Ocean Road fra et helikopter, smak på lokaldyrket vin på vakre Mornington Peninsula, spis middag under stjernene i Ayers Rock og utforsk det rike dyrelivet på Kangaroo Island.

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr. 99.500

South Australia og Victoria i bobil

Great Ocean Road 01Startpakke - 14 dager

Australia er et land som er utmerket å reise rundt i med bobil. Veiene er bra og campingplassene minner mest om resorter med basseng og all annen mulig komfort. I dette reiseforslaget har vi kombinert bobil fra Melbourne til Adelaide med noen dager på hotell før og etter.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra 22.500 kr

Nasjonalparker, mat og vin

28445 En kombinasjonsreise der dere opplever den urørte naturen i Northern Territory før man fortsetter til Victoria og South Australia for fantastiske mat- og vinopplevelser.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra 46.500 kr

Eventyr med bobil gjennom 3 stater

ayers rock 01Dette reiseforslaget tar deg fra nord til sør gjennom delstatene Northern Territory, South Australia og Victoria i bobil. I løpet av reisen er det mulig å besøke ikoner som Darwin, Kakadu nasjonalpark, Ayers Rock, Melbourne, Yarra Valley, Phillip Island, Great Ocean Road samt Barossa og Adelaide.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra 30.000 kr

Pris per person når fire reiser sammen: 
fra 24.000 kr

Den store opplevelsen - South Australia

Utforsk South Australia

030 364I dette forslaget har vi satt sammen noe av det beste delstaten South Australia har å by på. Det består av noen dager i storbyen Adelaide, kombinert med kortere og lengre guidete turer til de vakre naturområdene i delstaten. Dette reiseforslaget kan for eksempel godt kombineres med noen dager i Sydney.

Pris per person når to reiser sammen: 
fra kr. 33.600

Sør-Australia og Fiji

South Australia, Victoria, New South Wales og Fiji – 25 dager

visionsofvictoria1328041 302Opplev Sør-Australias varierende natur i en behagelig bobil, samt noen dager i sjarmerende Sydney før reisen avsluttes på Fiji. Her vil du bo i en bungalow ved stranden på en av Fijis vakreste øyer. 

Pris per person når to reiser sammen:
fra kr 27.900

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser