Resorter tett på dyrelivet

s74 wilpenaAustralia er kjent for sin spektakulære natur og det unike dyrelivet, og skal man komme tett på dette må man ut av storbyene til de mer eller mindre urørte delene av landet.

Mange av landets vakre nasjonalparker består av en fantastisk villmark, hvor man kommer tettere inn på det unike dyrelivet i landet enn noe annet sted - enten det nå er det indre av Tasmania, isolerte øyer eller de spektakulære områdene sør og midt i landet.

Her har vi samlet et utvalg av resorter som vi anbefaler for å komme tett på Australias dyreliv - alle med god standard i flotte omgivelser. Uansett hva man velger kan vi nærmest garantere en fantastisk opplevelse.

Mange av disse resortene ligger i nasjonalparker med begrensninger på både trafikk og antall besøkende. Standarden er fra god til luksuriøs, og enkelte har også camp sites for bobiler.

Det enkleste er oftest å velge hvilket område man ønsker å bo i og hvilken standard man foretrekker. Du bestemmer hva som passer deg best, så gir vi deg alternativene. Det er lurt å bestille rom på resortene i god tid før du skal reise. I høysesongene kan det være nesten umulig å finne ledig rom på de beste og mest populære resortene.

Prisene varierer med sesong og standard. Nedenfor finner du priseksempler på resorter tett på dyrelivet i Australia, og ved å klikke på linkene kan du lese mer om hvert resort.

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling

Tangalooma Wild Dolphin Resort

Mat delfiner på TangaloomaIkke langt fra storbyen Brisbane ligger dette spesielle resortet, midt i en nasjonalpark på Moreton Island. Som navnet tilsier kan du her komme i nærkontakt med ville delfiner, som hver dag kommer inn til stranden for å bli matet.

Standard:priskategori 3

Cradle Mountain Lodge

s84 cradleKom tett på de høye, taggede fjellene og dype skogene i Tasmanias høyland.

På Cradle Mountain Lodge kan du om dagen oppleve naturens underverk, mens du på kvelden kan sige ned i en god stol foran peisen.

Prisklasse: priskategori 3

Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa

Emirates One&Only Wolgan Valley Resort & SpaEmirates One&Only Wolgan Valley Resort & Spa er et av Australias flotteste resorter med en perfekt beliggenhet i den spektakulære fjellkjeden Blue Mountains, litt over en times bilkjøring fra Sydney.

Dette er en av de mest kjente og mest besøkte nasjonalparkene i delstaten New South Wales. Naturen er fantastisk og utsikten utover parken fra utallige utsiktspunkter må bare oppleves.

Standard: priskategori 5

Rawnsley Park Station - Eco Villas

s74 rawnsleySe skyene bli knallrøde mens solen går ned over Wilpena Pound i South Australia. Bli inspirert av et landskap som har fengslet forfattere og malere i generasjoner.

Opplev det unike Australske dyrelivet i sine naturlige omgivelser, eller utforsk et område rikt på aboriginernes kultur.

Standard:priskategori 4

Capella Lodge, Lord Howe Island

Lord Howe IslandCapella Lodge ligger på den avsidesliggende sydlige delen av verdensarvlistede Lord Howe Island i New South Wales.

Med sin spektakulære og vakre utsikt til havet, lagunen og fjell er Capella Lodge svært populært blant gjester som ønsker en elegant og sofistikert resort.

Standard:priskategori 5

Southern Ocean Lodge

southernoceanlodge exteriorSouthern Ocean Lodge er et femstjerners boutique lodge ved Hanson Bay på Kangaroo Island i South Australia. 

Lodgen er designet med den unike naturen i tankene, og svever nesten på toppen av en klippe i et dramatisk landskap langs kysten.

Standard: priskategori 5

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser