Great Ocean Road på 3 dager

Tur med guide - 3 dager

TRUGANINAjanine150214p08prcroptext

Opplev denne dramatiske kysten på en all-inclusive gruppereise. Se Australias ville dyr sammen med en erfaren guide.

Turen inkluderer 2 frokoster, 3 lunsjer, 2 middager og 2 netter overnatting på trivelige boutique Bed&breakfasts. Gruppen er liten, maksimalt 8 personer. 

Dag 1: Ville dyr på Western Plains - koala og Kenguruer i sitt naturlige miljø

Spaser i en nasjonalpark på utkikk etter ville koalaer, cockatoos og kookaburras. Guiden vil fortelle om koalaenes oppførsel og kjennetegn, og du kan være med og bidra til å skape bedre levevilkår for disse unike dyrene gjennom et bevaringsprosjekt. Turen går også via sletter og åpne områder hvor ville kenguruer holder til. Selv om dyrene instinktivt vil flykte, greier vi ofte å komme tett på. I samme område ser vi også ulike papegøyer og andre fugler, emuer, wallabier og reptiler. Piknik lunsj er inkludert.

Overnatting i den lille byen Little River. Middag på den lokale puben

NB! Little River B&B har ikke twin rom - alle rom har en King eller Queensize dobbelt seng. Ønsker du egen seng, tilkommer enkeltromstillegg.

Dag 2: Great Ocean Road og Twelve Apostles

Se en av verdens mest spektakulære kystlinjer. Vi følger Great Ocean Road til kysten, og på veien går vi en tur i regnskogen i Otway National Park. I Port Campbell Nasjonalpark ser vi etter echidnaer (maurpinnsvin), wallabier, øgler og fargerike fugler som holder til her. Deretter tar vi oss tid til å beundre naturens håndverk ved Twelve Apostles og Loch Ard Gorge, og får høre historiene om skip som har gått på grunn her gjennom tidene.

Middag og overnatting er i nærheten av Loch Ard Gorge / Port Campbell

Dag 3: Store, åpne Western Plains - vulkaner og innsjøer

Vi kaster noen siste blikk utover kysten før vi returnerer til Melbourne via grasslettene på Western Plains. Området er skapt av intens vulkansk aktivitet gjennom de siste 2 millioner år, og ingen av de 7000 vulkanene er lenger i aktivitet. Resultatet er et utmerket beiteområde for sau, og det er mye ullproduksjon her. Vi stopper ved en av vulkanene for å nyte utsikten over slettene. Fra toppen kan vi se flere av de mange hundre vulkanske innsjøene som er spredt utover. Om ettermiddagen passerer vi den største permanente innsjøen i Australia, Lake Corangamite, som har et yrende fugleliv. Ankomst tilbake til Melbourne sent om ettermiddagen.

NB! Vi tar forbehold om at ruten kan endres på grunn av endrede værforhold eller nasjonalpark-restriksjoner.

Prisklasse: priskategori 5


Klikk for å se større bilder:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser