Pingvinøya Phillip Island

Pingvinene på Phillip Island

Phillip Island ligger 140 km sørøst for Melbourne og er kjent for sitt unike dyreliv og spesielt for de små pingvinene som holder til her. Hver dag ved solnedgang kommer pingvinene tilbake fra en dag ute til havs og dette spesielle fenomenet er kjent som ‘Penguin Parade’.

Seler på Phillip IslandDet er en morsom og interessant opplevelse å se pingvinene vagge over stranden og opp til sine hi i sanddynene ovenfor. Du kan velge mellom å se pingvinene på Summerland Beach fra en tribune, en observasjonsplattform, en sky box eller best av alt i en liten gruppe ledet av en naturguide ned til stranden. Husk også å gå innom besøkssenteret, som har mye interessant informasjon om de søte pingvinene.

Hele Phillip Island er et beskyttet område på grunn av dyrelivet og naturen er fantastisk. På fastlandet har koalaen blitt en truet dyreart, da deres naturlige omgivelser stadig krymper. Det er derfor ikke så mange steder man kan oppleve koalaen i sitt naturlige miljø, men på Koala Conservation Centre på Phillip Island, som er vel verdt et besøk, jobber de hardt for å bevare dette unike dyret.

Andre severdigheter på Phillip Island er:

  • The Nobbies, et spektakulært område ved kysten med et rikt fugleliv.
  • Seal Rocks, som har Australias største koloni av seler.
  • Churchill Island Heritage Farm.

Phillip Island er et godt likt rekreasjonsområde også for australierne selv, så i tillegg finnes golfbaner, badestrender, mulighet til å gå på vandreturer og dra på sykkelutflukter. Det finnes også et par vingårder der.

Se en kort video fra Phillip Island:


Dagstur til Phillip Island

Under er et eksempel på en av våre dagsturer til Phillip Island.

Kontakt oss for mer informasjon og pristilbud »

Phillip Island & Private Penguin Experience

Se pingviner på Phillip Island140 km sørøst for Melbourne ligger Phillip Island, kjent for sitt unike dyreliv og spesielt de mange pingvinene som er her. Hver dag ved solnedgang kommer pingvinene tilbake etter en dag ute på sjøen og dette fenomenet er kjent som "Penguin Parade". Denne dagsturen inkluderer både dette og mange andre spennende opplevelser.

Prisklasse:priskategori 2

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser