Wellington - verdens kuleste lille hovedstad

Wellington er den kuleste lille hovedstaden i verden.

Wellington er New Zealand's hovedstad.

Beliggende helt sør på Nordøya, finner man Wellington, som av Lonely Planet nylig ble kåret til “den kuleste lille hovedstaden i verden”. Byen er kjent for sine bygninger og museer, den nyeste attraksjonen er landets nasjonalmuseum Te Papa, som betyr “Vår plass”. Her får man et godt innblikk i New Zealands historie og kultur. Mye av Ringenes Herrefilmene ble også spilt inn i området rundt byen. Ta den historiske banen opp til den botaniske hagen, for vakre omgivelser og flott utsikt.


Dagsturer og utflukter

Under er et utvalg av utfluktene i og rundt Wellington. Ta kontakt med oss hvis du vil høre mer om hva vi kan tilby i området, har spesielle interesser eller ønsker å bestille.

Kontakt oss for mer informasjon og pristilbud »

Wellington City Tour

En informativ tur om Wellington.

En kort men informativ tur som tar deg med til de viktigste attraksjonene i Wellington. Turen inkluderer blant annet parlamentet, Old St. Pauls Cathedral, den botaniske hagen og utkikkspunktet på Mt. Victoria. Peter Jacksons Weta Cave fra Ringenes Herre besøkes på ettermiddagsturene.

Prisklasse:  priskategori 1

Kapiti Island Day Tour

Besøk Kapiti Island på denne dagsturen.

Dra med buss og ferje til Kapiti Island. Øya er hjem til et internasjonalt anerkjent naturreservat, som beskytter noen av verdens mest kjente og utrydningstruede fugler. Guiden tar dere med på stier langs kysten og inn i vegetasjonen blant sjeldne planter og fugler. Lunsj er inkludert.

Prisklasse:  priskategori 3

Seal Colony & Farm Tour

Se sel i sitt naturlige element.

Kjør ut av Wellington og inn i det landlige New Zealand. Dere kjører først gjennom Terawhiti Station, som er en fullt operativ kvegfarm, før turen går til en stor vindmøllepark. Deretter kjører dere langs den røffe kystlinjen i sør der dere får mulighet til å se seler i sitt naturlige element.

Prisklasse:  priskategori 1

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser