Remarkables Lodge

Remarkables LodgeI vakre omgivelser, med den spektakulære fjellkjeden Remarkables i bakgrunnen, ligger dette prisbelønte resortet - bare 10 minutter fra sentrum av Queensland. Resortet har bare 7 rom, noe som er med på å sikre en intim og spesiell opplevelse i en storslått natur.

Remarkables Lodge har en historie som strekker seg helt tilbake til begynnelsen av 1860-årene, da det var et gullrush i området, men ble nylig renovert og fremstår som tilnærmet nytt. Historien gir imidlertid resortet en intim og spesiell sjarm og atmosfære, og man føler seg mer som besøkende hos gamle venner enn som betalende gjester på et hotell. Om morgenen har man flott utsikt til solen som stiger opp over fjelltoppene, og om kvelden gir den stigende månen en ekstra piff på middagen.

Ønsker man litt mer action enn rolige turer i fjellene rundt resortet, ligger verdens "adrenalin-hovedstad" Queenstown bare 10 minutter unna. Her finnes alt du kan tenke deg av aktiviteter for de som søker et kick - og noen du ikke kunne forestille deg.


Klikk for større bilder:


Klikk for å se video (YouTube) av Remarkables Lodge:

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser