Reiseforsikring

Det er viktig å ha en god reiseforsikring

Kjøp din reiseforsikring når du bestiller din reise hos oss. Vi samarbeider med Europeiske Reiseforsikring for å sikre din trygghet.

Europeiske Reiseforsikring behandler 80.000 skadesaker årlig og statistikken viser at:
- 1 av 3 blir syke på reise
- 1 av 10 blir ranet på reise
Det naturlige spørsmålet blir da hvilken hjelp kundene kan forvente seg av reiseforsikringsselskapet, dersom uhellet skulle være ute?

Europeiske Reiseforsikring er Norges eneste spesialselskap innen reiseforsikring og gir aktiv skadehjelp. Det at nordmenn reiser lengre, oftere og til mer eksotiske steder stiller store krav til forsikringsbransjen. Blir man rammet av sykdom eller alvorlig ulykke, er det kun kvalifisert hjelp på stedet som er tilfredsstillende. Dette er grunntanken i Europeiske Reiseforsikring sitt konsept. Siden 1921 har man bygget opp et nettverk av lokale skadekontor rundt om i verden.

  • Europeiske har egne skadekontor i både Sydney og Auckland

Medarbeiderne snakker både vårt og det lokale språket. De kjenner vår kultur og våre krav til bistand og service, sier salgs- og markedsdirektør Ottar Sefland i Europeiske Reiseforsikring. Vi har også et nært samarbeid med Sjømannskirkene og deres representanter og studentprester rundt om i hele verden.

Europeiske Reiseforsikring er størst i Norden på personskader med egen alarmsentral i Oslo og København, og gir hjelp 24 timer i døgnet. I tillegg har man internasjonale samarbeidspartnere som blant annet selskaper innen ambulansetjeneste og lufttransport. Europeiske bruker kun private sykehus, ikke minst for å unngå språkproblemer og kulturforskjeller. Når skadelidende ringer, blir det i løpet av sekunder funnet ut om sykehuset vedkommende ligger på er bra nok eller om personen må flyttes, sier Sefland.

Her er noen eksempler på reiseforsikrng, inklusiv avbestillingsforsikring. Ta kontakt med oss for å få en nøyaktig utregning av hva din forsikring vil koste.

   
Gold Coast

Helårsforsikring, Verden

Forsikringen gjelder innenfor valgt geografisk område og på enkeltreiser av inntil 45 dagers varighet.

Ta kontakt med oss for priser.
Uluru

Enkel forsikring, Verden

Forsikringen gjelder innenfor det geografiske området og den tidsperioden du velger.

Ta kontakt med oss for priser.
Kings Canyon

Student

Forsikringen gjelder på studiestedet, på ferie- og fritidsreiser i inntil 45 dager i hele verden - uansett om du har Student Norden eller Student Verden.

Ta kontakt med oss for priser

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser