Stop over

KenguruAustralia og New Zealand ligger på den andre siden av jordkloden, og det tar nesten like lang tid å fly dit enten man velger å reise østover eller vestover. Det kan være greit å stoppe underveis, både for å dele opp den lange reisen og for å få oppleve et eller to eksotiske land og kulturer på veien. Dessuten kan et slikt stopp bidra til å redusere effekten av tidsforskjellen (jetlag) mellom oss og landene "down under", og det kan være deilig å strekke på beina etter en lang flytur. Som oftest koster ikke dette så mye mer, men gjør selve reisen til en ekstra fin opplevelse.

Vi kan tilby stop over i Asia, USA, Stillehavet og Midtøsten. Ved å klikke på linkene nedenfor finner du priseksempler. Kontakt oss for forslag og pristilbud.

Asia

Asia

Opplev Østens mystikk og kultur på veien til eller fra Stillehavet. Se vakre templer med fargerike bygninger og glitrende teglsteinstak og munker som vandrer rundt i gatene hvor de lyser opp i sine safrangule kjortler.

Les mer...

USA

USA

USA er et fascinerende land som mange drømmer om å besøke. De fleste som besøker landet ønsker å se på nært hold det vi kjenner fra TV, og noen av disse kan du oppleve på et stop over på vei til Australia og New Zealand.

Les mer...

Stillehavet

Stillehavet

Øde kritthvite strender, krystallblå laguner, vaiende palmer og stråkledde bungalower – for mange er dette selve drømmen om sydhavsparadiset.

Les mer...

Dubai

Midtøsten

Rød solnedgang i ørkenen. Eksotiske dufter på kryddermarkedet. Varm sol og lange hvite strender. Fremmede lyder og stemmer. All verdens kjøkken. Alle sansene settes i spill på et besøk i Midtøsten.

Les mer...

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser