Våre reiseforslag

Australia og New Zealand er langt unna og et lite kjent reisemål for mange. Det spørsmålet vi oftest får er hva skal man se og hvor bør man dra når man tar den lange turen til andre siden av jordkloden? Vi har derfor satt sammen noen konkrete reiseforslag som forhåpentligvis kan bidra til litt inspirasjon når dere skal planlegge reisen "down under".

wildlife cleland wildlife park 3

Australia og New Zealand har uendelig mye å tilby besøkende - natur, kultur, dyreliv og vennlige mennesker. I Australia kan man se kjempemonolitten Uluru midt ute i ødemarken eller de 36 små, runde fjelltoppene som utgjør Kata Tjuta like ved, eller det to tusen kilometer lange Store Barriererevet med en utrolig korall- og fiskeverden, eller de mange nasjonalparker med Kakadu i nord, Daintree i nordøst og Nambung i vest, eller dyreartene som kenguru, koala, dingo, nebbdyr, pingviner og krokodiller.

På New Zealand finner man lange hvite strender og vaiende palmer, sprutende geysirer og aktive vulkaner, høye snødekte fjell og dype fjorder, pulserende storbyder og øde nasjonalparker, og et dyreliv som er unikt det meste andre på kloden. Man blir ikke snytt av innpåslitne gateselgere og bortsett fra venstrekjøringen er trafikken velordnet. Luften er ren og naturen så vakker at man innimellom likevel føler trang til å holde pusten.

Landene har så uendelig mye å by på, og det er ikke mulig å oppleve alt på en gang - til det er avstandene for store. Men en ting er sikkert - det må rett og slett oppleves!

Vi har avtale med hoteller, resorter, turoperatører m.m. over hele Australia og New Zealand, og kan tilby alt fra enkel standard til den ypperste luksus. Dere bestemmer hva som passer best, så gir vi dere alternativene.

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling »

instagram logo
Følg oss på Instagram: @Australiareiser