fbpx
Søk
Generic filters
Velg en side

Australia

Verdens minste kontinent eller jordens største øy? Uansett – Australia er et av verdens mest kontrastrike og fascinerende land, med tørre ørkener, frodige regnskoger, spennende storbyer og en unik dyreverden.

Les videre

Australia

Våre mest populære reiser til Australia

Sydney, Rock & Reef

15 dager │ Fra kr. 28 000 per pers

På denne fantastiske turen får du oppleve tre helt ulike områder i Australia. Fra storbyen Sydney, via den australske outbacken i Ayers Rock, til det tropiske nord med vakre strender, korallrev og grønne regnskoger.

Det aller beste av Australia

17 dager │ Fra kr. 118 000 per pers

Dette reiseforslaget består av noen av de flotteste og mest eksklusive resortene i Australia. Noen av de kan konkurrere med de beste i verden hva standard, og ikke minst beliggenhet, gjelder.

Drømmereise til Great Barrier Reef

19 dager │ Fra kr. 37 800 per pers

Fargerike korallrev, et utrolig undervannsliv, kritthvite strender, tropisk regnskog og spektakulære opplevelser er noe av det som venter på denne reisen.

Eventyr med bobil gjennom 3 stater

21 dager │ Fra kr. 24 000 per pers

Dette reiseforslaget tar deg fra nord til sør gjennom delstatene Northern Territory, South Australia og Victoria i bobil, til ikoner som Uluru, Kakadu National Park og Great Ocean Road.

Bli kjent med Australia

Australia er geologisk sett eldgammelt, men er som nasjon kun drøyt 200 år. Et land like stort som Europa eller USA, med så mange særpreg at det ikke kan beskrives i korte ordelag – det må rett og slett oppleves!

Australia har uendelig mye å by på. Her finnes moderne og travle storbyer som Sydney og Melbourne, kjempemonolitten Uluru midt ute i ødemarken og det to tusen kilometer lange Great Barrier Reef med en utrolig korall- og fiskeverden.

Landet har i tillegg unike dyrearter som kenguru, koala, dingo, nebbdyr, pingviner og krokodiller, mange spennende nasjonalparker og verdens eldste sivilisasjon som strekker seg over 50 000 år tilbake i tid.

Dette er bare noe av alt det som kan oppleves på en reise til landet ”down under”. Du er garantert å komme hjem med minner som varer livet ut.

Se Australias høydepunkter

Kart

Foretrekker du å reise med andre?

Vil du reise i en gruppe, anbefaler vi at du ser på våre spennende gruppereiser.

Australias høydepunkter

14.okt – 2.nov 2020

Første gang til Australia?

Under er 3 turer som dekker mange av landets høydepunkter. Vi skreddersyr alle reiser, så har du ønsker utover det som er oppgitt i reiseforslagene er det bare å gi oss beskjed.

Les også: Reise til Australia for første gang? Da bør du vite disse tingene.

Sydney med operahuset og Harbour Bridge.

Sydney, Rock & Reef

Fra storbyen Sydney, via den australske outbacken med Ayers Rock, til det tropiske nord med vakre strender, korallrev og grønne regnskoger. Denne turen har alt.

Great Barrier Reef.

Drømmereise til Great Barrier Reef

Denne fantastiske reisen gir deg det beste Great Barrier Reef har å by på. Fargerike korallrev, et utrolig undervannsliv, kritthvite strender, tropisk regnskog og spektakulære opplevelser.

Green Island på Great Barrier Reef.

Australias høydepunkter

Bli med på en fantastisk rundreise i Australia med skandinavisk reiseleder, hvor vi besøker steder som Hong Kong, Noosa, Fraser Island, Great Barrier Reef, Ayers Rock og Sydney.

Været i Australia

Australia er et stort land med variert vær og ulike klimasoner. Grovt sett kan landes deles inn i tre klimasoner: Tropisk i nord, subtropisk midt i og temperert helt i sør. Men variasjonene er store.

Det finnes intet dårlig tidspunkt å besøke Australia på. I og med at årstidene er det motsatte av her hjemme har de sommer når vi har vinter. Mange ønsker å oppleve Australia når det er sommer «down under».

Bli inspirert

Sydney

16 fantastiske steder du må oppleve i Australia

Australia er et stort land, med utrolig mange flotte steder og opplevelser.

Fottur langs kystlinjen ved Great Ocean Road.

Australias flotteste fotturer

Australia har et stort utvalg av fotturer som garanterer store naturopplevelser.

vinranker i barossa valley

Australias beste vinregioner

Australia er virkelig et vinland! Så hvorfor ikke legge turen innom et eller flere av vinområdene neste gang du skal til Australia?

Pin It on Pinterest