Søk
Generic filters
Velg en side

Kakadu National Park

Kakadu er den største nasjonalparken i Australia. Området ligger tre timer øst for Darwin og dekker et område på rundt 19.000 kvadratkilometer med våtmark, elver, regnskog, sletteland og fjell.

Turer og aktiviteter

Kakadu National Park

Destinasjon:

Kakadu National Park

Delstat: Northern Territory

Størrelse: ca. 20 000 km2, ca. like stor som Slovenia.

Aboriginere har bodd i området uavbrutt i minst 40 000 år.

Bli kjent med Kakadu National Park

Kakadu er den største nasjonalparken i Australia. Området ligger tre timer øst for Darwin og dekker et område på rundt 19.000 kvadratkilometer med våtmark, elver, regnskog, sletteland og fjell.

I mer enn 50.000 år har aboriginere bodd i dette området, og mange steder i parken kan man se godt bevarte klippemalerier. Kakadu er berømt for sin rike flora og fauna med et unikt fugleliv, dyr og ikke minst fersk- og saltvannskrokodiller.

Arnhem Land

Enda lenger bort ligger det 90.000 kvadratkilometer store Arnhem Land. Denne urørte villmarken er aboriginernes land og hjem til mange tradisjonelle aboriginske samfunn. Det forhistoriske landskapet har klippemalerier få vestlige har sett.

Litchfield National Park

Litchfield er en mindre nasjonalpark som ligger en time sør for Darwin. Høydepunktene i denne parken kan oppleves på en dagstur. Trygge, krokedillefrie bademuligheter i vannhull og fossefall sammen med store termitt-tuer gjør Litchfield til en avslappende og interessant utflukt fra Darwins pulserende byliv.

Katherine Gorge

Katherine, som ligger fire timer sør for Darwin, er en liten by som er kjent for Nitmiluk National Park og den mektige Katherine Gorge. Katherine Gorge deler det vakre landskapet og juvet kan oppleves med båt, kajakk eller fra lufta i et helikopter. Mange turer fra Darwin inkluderer Katherine, men byen kan også inkluderes i en kjør-selv tur.

Se filmen under for mer informasjon:

Unike hotell

Bamurru Plains.

Bamurru Plains

Bamurru Plains tilbyr ekstraordinære villmarksopplevelser i noe av Australias mest fascinerende landskap. Denne luksuscampen finner du i Kakadu nasjonalpark i Australias Northern Territory.

Start planleggingen av drømmereisen

Inspirasjon

jumping crocodile

Topp 9 høydepunkter i Northern Territory

Her er høydepunktene du ikke må gå glipp av når du besøker delstaten Northern Territory.

Sydney

16 fantastiske steder du må oppleve i Australia

Australia er et stort land, med utrolig mange flotte steder og opplevelser.

Pin It on Pinterest