Søk
Generic filters
Velg en side

Queensland

Få steder i verden har en så mangfoldig natur som Queensland. Med 450 nasjonalparker og et mangfold av marineparker, er det ikke rart at staten står høyt på ønskelisten for de som ønsker ferie med fokus på naturen.

Reiseforslag

Queensland

Bli kjent med Queensland

Queensland er en fargerik stat, med smaragdgrønne regnskoger, gylne sandstrender, blått hav, den fascinerende røde outbacken, de fargerike småbyene og folkene som bor der – kort sagt et levende kaleidoskop!

Delstaten er ideell for deg som gjennom én enkelt destinasjon vil utforske essensen av Australia.

Her kan du snorkle, dykke eller seile på Great Barrier Reef, slappe av på et idyllisk øyparadis og vandre gjennom urgammel regnskog med en innfødt parkvokter som guide. Eller du kan fordype deg i livet i regnskogen ved å ta inn på et av de mange økologiske resortene. Utforsk den vakre og gåtefulle Fraser Island, eller våg deg ut i Queenslands outback og opplev landskapets intense fargespill.

Høydepunkter

 

  • Great Barrier Reef, verdens største korallrev med et utrolig variert og fargerikt liv under vann.
  • Daintree Rainforest og Cape Tribulation, en av verdens eldste regnskoger og regionen som har flest plante- og dyrearter i Australia.
  • Fraser Island, verdens største sandøy med et intrikat økosystem, er en magnet på både lokalbefolkningen og turister.
  • Whitsunday Islands, en samling med 74 billedskjønne tropiske øyer, hvor man finner resorter, strender og dykking i verdensklasse.
  • Lamington National Park, en fascinerende subtropisk regnskog en drøy times kjøretur fra Gold Coast.

Se filmen under for mer informasjon:

Unn deg noe ekstra

Bo på noen av Queenslands mest unike og luksuriøse overnattingssteder.

Bedarra Island Resort

Bedarra Island Resort

Like utenfor kysten ved Mission Beach ligger praktfulle Bedarra Island Resort, med Great Barrier Reef som nærmeste nabo. Oppholdet inkluderer både måltider og en rekke spennende aktiviteter.

Lizard Island Resort

Lizard Island Resort

Dette er det ypperste Australia har å by på! Mange hevder at Lizard Island er den vakreste øya på hele Great Barrier Reef, og det sier ikke lite.

qualia

qualia

qualia er den nyeste resorten på Hamilton Island og Great Barrier Reef. Resortet er bygget i distinkt australsk stil og ligger helt for seg selv lengst nord på Hamilton Island.

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge er en fantastisk lodge og det beste vi kan tilby når det gjelder regnskogsresorter. Silky Oaks Lodge ligger i den tropiske regnskogen ved Mossman Gorge, like nord for Port Douglas.

Castaways Resort & Spa Mission Beach

Castaways Resort & Spa Mission Beach

Castaways Resort & Spa har perfekt beliggenhet ved den 14 kilometer lange stranden i Mission Beach, og tilbyr komfortable rom og leiligheter for både par, barnefamilier og venner.

Lady Elliot Island Eco Resort

Lady Elliot Island Eco Resort

Helt sør på Great Barrier Reef ligger Lady Elliot Island, og hit bør man dra om man er ute etter en helt spesiell opplevelse. Mange mener at dette er den best bevarte delen av revet, med kanskje det rikeste livet av fisk og koraller.

O’Reilly’s Rainforest Retreat

O’Reilly’s Rainforest Retreat

O’Reilly’s Rainforest Retreat er en enestående resort kjent for sin trivelige atmosfære og sin beliggenhet i Lamington National Park.

Thala Beach Nature Reserve

Thala Beach Nature Reserve

Like sør for Port Douglas, ligger dette eksklusive resortet. Thala Beach Lodge har en privat strand og her er du garantert et spesielt opphold.

Heron Island Resort

Heron Island Resort

Et fantastisk idyllisk resort som ligger på en koralløy på the Great Barrier Reef. Her finner du et unikt marint dyreliv, havskilpadder, vandrende hvaler og innfødte fuglearter.

Kingfisher Bay Resort

Kingfisher Bay Resort

Kingfisher Bay Resort er det perfekte utgangspunktet for å utforske denne fascinerende øya. Resortet er bygget i ett med naturen, og man kan lett se fugle- og dyreliv fra verandaen, bassenget eller gangveiene mellom rommene.

Spicers Peak Lodge

Spicers Peak Lodge

Plassert høyt oppe på fjellet omsluttet av verdensarvlistede Main Range National Park og the Great Dividing Range, er Spicers Peak Lodge en skikkelig eksklusiv og intim australsk villmarksopplevelse.

Start planleggingen av drømmereisen

Inspirasjon

great barrier reef

10 uforglemmelige opplevelser på Great Barrier Reef

Du kan se revet ved å dykke eller snorkle, med glassbunnbåt, vannscooter, halvt nedsenkbar ubåt, seilbåt, i helikopter eller sjøfly, eller til og med hoppe i fallskjerm.

Lizard Island Resort

De 5 beste øyene på Great Barrier Reef

De fleste drømmer om å se Great Barrier Reef med egne øyne en eller annen gang i løpet av livet. Bor du i tillegg på en av øyene som ligger på selve revet kommer du til å få et minne for livet.

Pin It on Pinterest