Daintree og Cape Tribulation

Foto: Tourism and Events Queensland

Hjem > Australia > Queensland > Daintree og Cape Tribulation
Kart Daintree

Daintree og Cape Tribulation

Delstat: Queensland

Alder: over 135 millioner år

Størrelse: 16 ganger så stor som Singapore.

Turer og aktiviteter

Unike overnattingssteder

Få et tilbud

Daintree er verdens eldste tropiske regnskog, og hjem til jordens største utvalg av planter og dyr. Nasjonalparken, som står på verdensarvlisten, er over 135 millioner år gammel.

Denne enorme regnskogen er hjem til rundt 430 fuglearter, hvorav 13 ikke finnes noen andre steder i verden. Se lyse sommerfugler, kenguruer og den truede cassowaryen – den strutselignende fuglen med blå hals. Du kan beundre en over 600 millioner år gammel bregne, som har underjordiske røtter som forsvarte den mot dinosaurer. Se krokodiller og skilpadder på Daintree River. En tredjedel av alle Australias frosker, pungdyr og reptiler og nesten to tredjedeler av alle flaggermus og sommerfuglarter finnes også i Daintree.

Ved Cape Tribulation, nord for Port Douglas, kommer Great Barrier Reef helt inn til land og møter de tropiske regnskogene. Dette er det eneste stedet i verden der to verdensarvområder møtes. Slapp av på Coconut Beach eller bli med på en guidet tur i regnskogen sammen med innfødte. Lær hvordan de har brukt regnskogen for mat, medisin, husly og åndelig føde i mer enn 9000 år.

Landskapet er spektakulært, og her finner du også Australias største foss – Wallaman Falls.

Se Mossman Gorge i 360-grader. Dra i filmen for å se deg rundt.

Turer og aktiviteter i Daintree og Cape Tribulation

Daintree, Great Barrier Reef

Dagstur

Daintree Rainforest

Dagstur

Tropical North Queensland

Flerdagstur

Daintree, Cape Tribulation

Dagstur

Unike overnattingssteder i Daintree og Cape Tribulation

Mossman Gorge

Gjør drømmereisen til virkelighet

Inspirasjon

Byron Bay.
Inspirasjon
Australia er verdenskjent for sine strender. Totalt har landet mer enn 10 000 å velge mellom, så her finnes det utvilsomt en strand for enhver smak.
Les artikkelen
Bedarra Island Resort
Inspirasjon
Store opplevelser i komfortable omgivelser er nøkkelordet. Barfotluksus handler ikke om å se og bli sett, men heller om å vende blikket innover og kjenne hvor deilig du har det.
Les artikkelen