Søk
Generic filters
Velg en side

Great Barrier Reef

Great Barrier Reef er et must for de som besøker Australia. Det er kjent som verdens åttende underverk og er 340 000 kvadratkilometer stort. Revet strekker seg i 2600 kilometer langs Queenslands kyst.

Turer og aktiviteter

Great Barrier Reef

Destinasjon:

Great Barrier Reef

Delstat: Queensland

Består av: 2900 korallrev, 900 øyer og over 1500 fiskeslag

Lengde: 2600 km

Bli kjent med Great Barrier Reef

Great Barrier Reef er et must for de som besøker Australia. Det er kjent som verdens åttende underverk og er 340 000 kvadratkilometer stort. Revet strekker seg i 2600 kilometer langs Queenslands kyst.

Du kan snorkle, dykke eller ta en naturskjønn flytur over revet for å se underverket fra fugleperspektiv.

Seil blant de palmekledde øyene i Whitsundays, utforsk regnskogen i Daintree eller bo på en av de luksuriøse øyene, som Hayman og Lizard Island. Vil man ikke bo på fastlandet så er både Cairns, Port Douglas, Mission Beach og Hervey Bay fine utgangpunkt for turer ut på revet. Vi anbefaler at man tar en heldags- eller flerdagstur. Det finnes ulike turer å velge mellom, med alt fra store katamaraner til seilbåter.

Se filmen under for mer informasjon:

Unike hotell

lizard island

Lizard Island Resort

Dette er det ypperste Australia har å by på! Mange hevder at Lizard Island er den vakreste øya på hele Great Barrier Reef, og det sier ikke lite.

lady elliot island

Lady Elliot Eco Resort

Helt sør på Great Barrier Reef ligger Lady Elliot Island, og hit bør man dra om man er ute etter en helt spesiell opplevelse. Mange mener at dette er den best bevarte delen av revet, med kanskje det rikeste livet av fisk og koraller.

Heron Island.

Heron Island Resort

Et fantastisk idyllisk resort som ligger på en koralløy på the Great Barrier Reef. Her finner du et unikt marint dyreliv, havskilpadder, vandrende hvaler og innfødte fuglearter.

Castaways Resort & Spa Mission Beach.

Castaways Resort & Spa Mission Beach

To timers kjøring sør for Cairns ligger idylliske Mission Beach, en av de uoppdagede juvelene i Nord-Queensland. Castaways Resort & Spa har perfekt beliggenhet ved den 14 kilometer lange stranden i Mission Beach, og tilbyr komfortable rom og leiligheter for både par, barnefamilier og venner.

Gjør drømmereisen til virkelighet

Inspirasjon

great barrier reef

10 uforglemmelige opplevelser på Great Barrier Reef

Du kan se revet ved å dykke eller snorkle, med glassbunnbåt, vannscooter, halvt nedsenkbar ubåt, seilbåt, i helikopter eller sjøfly, eller til og med hoppe i fallskjerm.

Lizard Island Resort

De 5 beste øyene på Great Barrier Reef

De fleste drømmer om å se Great Barrier Reef med egne øyne en eller annen gang i løpet av livet. Bor du i tillegg på en av øyene som ligger på selve revet kommer du til å få et minne for livet.

Pin It on Pinterest