Lamington National Park

Foto: Tourism and Events Queensland

Hjem > Australia > Queensland > Lamington National Park
Kart Lamington NP

Lamington National Park

Delstat: Queensland

Høyde over havet: ca. 900 meter

Antall fossefall: Over 500

Unike overnattingssteder

Få et tilbud

Lamington National Park har vært nasjonalpark siden 1915 og fikk verdensarvstatus i 1994. Parken har et stort biologisk mangfold, og har spilt en viktig rolle i utviklingen av dagens flora i Australia.

Mangfoldet spenner fra antarktisk bøkeskog til subtropisk regn­skog og tørre eukalyptustrær. Lamington gir også mat og ly for et stort utvalg av subtropisk fugleliv (med over 160 arter), reptiler, frosker, pattedyr og virvelløse dyr.

Med over 150 km med tydelig merkede turstier er det noe å velge mellom for alle. Fra dramatiske utkikkspunkt kan man se Gold Coast, det sydøstlige Queensland og den nordlige delen av New South Wales. Ved inngangen til nasjonalparken ligger Canungra Valley Vineyards der man kan lære om vinproduksjonen og få en smaksprøve.

Bli bedre kjent med Lamington National Park.

Unike overnattingssteder i Lamington National Park

Lamington National Park

Gjør drømmereisen til virkelighet

Inspirasjon

Pebbly Beach.
Inspirasjon
Australia er blant verdens tryggeste land å reise rundt i med små barn. Med en godt planlagt ferie kommer garantert hele familien til å få en opplevelse for livet.
Les artikkelen
Byron Bay.
Inspirasjon
Australia er verdenskjent for sine strender. Totalt har landet mer enn 10 000 å velge mellom, så her finnes det utvilsomt en strand for enhver smak.
Les artikkelen