Port Douglas

Foto: Tourism and Events Queensland

Hjem > Australia > Queensland > Port Douglas
Kart Port Douglas

Port Douglas

Delstat: Queensland

Innbyggertall: 3500

Største attraksjoner: Great Barrier Reef og Daintree National Park

Turer og aktiviteter

Unike overnattingssteder

Få et tilbud

Port Douglas har gylne strender og noen av Tropical North Queensland’s mest ekslusive resorter. Den tidligere fiskelandsbyen er både sofistikert og avslappet, og er et populært feriested for både australiere og tilreisende turister. Dette skyldes nærheten til Great Barrier Reef, regnskogen og et veldig bra klima hele året.

Port Douglas ligger ca. 1 times kjøring nord for Cairns by, eller ca. 45 minutter nord for den internasjonale flyplassen. Det er et svært sjarmerende sted med mange fine restauranter og sin egen spesielle atmosfære. Den vakre stranden “Four Mile Beach” ligger i gåavstand fra sentrum. Hvis du foretrekker roligere omgivelser, så anbefaler vi Port Douglas fremfor Cairns.

I tillegg finnes det mange restauranter, interessante butikker, førsteklasses hoteller og historiske bygninger her. Port Douglas er et glimrende utgangspunkt når nærområdet skal utforskes. Her kan du være med på dagsturer ut på revet, delta på 4WD safari eller ta en tur med sukkertoget «Bally Hooley».

Sett av minimum en dag for å besøke Daintree Rainforest som ligger nord for byen og er verdens eldste regnskog. Man bør heller ikke gå glipp av et besøk til det prisbelønte «Rainforest Habitat» hvor man får et unikt innsyn i hvordan det er å leve regnskogens miljø.

Se hva du kan oppleve i Port Douglas.

Turer og aktiviteter i Port Douglas

Unike overnattingssteder i Port Douglas

Gjør drømmereisen til virkelighet

Inspirasjon

Byron Bay.
Inspirasjon
Australia er verdenskjent for sine strender. Totalt har landet mer enn 10 000 å velge mellom, så her finnes det utvilsomt en strand for enhver smak.
Great Barrier Reef.
Inspirasjon
Det 2300 kilometer lange Great Barrier Reef er det største korallrevet i verden. Vi har samlet 10 av de beste opplevelsene på Great Barrier Reef.
.