Søk
Generic filters
Velg en side

Port Douglas

Port Douglas har gylne strender og noen av Tropical North Queensland’s mest ekslusive resorter. Den tidligere fiskelandsbyen er både sofistikert og avslappet, og er et populært feriested.

Turer og aktiviteter

Port Douglas

Destinasjon:

Port Douglas

Delstat: Queensland

Innbyggertall: 3500

Største attraksjoner: Great Barrier Reef og Daintree National Park

Bli kjent med Port Douglas

Port Douglas har gylne strender og noen av Tropical North Queensland’s mest ekslusive resorter. Den tidligere fiskelandsbyen er både sofistikert og avslappet, og er et populært feriested for både australiere og tilreisende turister. Dette skyldes nærheten til Great Barrier Reef, regnskogen og et veldig bra klima hele året.

Port Douglas ligger ca. 1 times kjøring nord for Cairns by, eller ca. 45 minutter nord for den internasjonale flyplassen. Det er et svært sjarmerende sted med mange fine restauranter og sin egen spesielle atmosfære. Den vakre stranden “Four Mile Beach” ligger i gåavstand fra sentrum. Hvis du foretrekker roligere omgivelser, så anbefaler vi Port Douglas fremfor Cairns.

I tillegg finnes det mange restauranter, interessante butikker, førsteklasses hoteller og historiske bygninger her. Port Douglas er et glimrende utgangspunkt når nærområdet skal utforskes. Her kan du være med på dagsturer ut på revet, delta på 4WD safari eller ta en tur med sukkertoget «Bally Hooley».

Sett av minimum en dag for å besøke Daintree Rainforest som ligger nord for byen og er verdens eldste regnskog. Man bør heller ikke gå glipp av et besøk til det prisbelønte «Rainforest Habitat» hvor man får et unikt innsyn i hvordan det er å leve regnskogens miljø.

Se filmen under for mer informasjon:

Unike hotell

thala beach

Thala Beach Nature Reserve

Like sør for Port Douglas, med den grønne regnskogen på den ene siden og det turkisblå havet på den andre, ligger dette eksklusive resortet. Thala Beach Lodge har en privat strand og her er du garantert et spesielt opphold.

Gjør drømmereisen til virkelighet

Inspirasjon

great barrier reef

10 uforglemmelige opplevelser på Great Barrier Reef

Du kan se revet ved å dykke eller snorkle, med glassbunnbåt, vannscooter, halvt nedsenkbar ubåt, seilbåt, i helikopter eller sjøfly, eller til og med hoppe i fallskjerm.

Vi har samlet 10 av de beste opplevelsene på Great Barrier Reef.

Pin It on Pinterest