Sunshine Coast

Foto: Tourism and Events Queensland

Hjem > Australia > Queensland > Sunshine Coast
Kart Sunshine Coast

Sunshine Coast

Delstat: Queensland

Innbyggertall: 300 000

Soldager per år: ca. 300

Turer og aktiviteter

Få et tilbud

Kyststrekningen mellom Brisbane og Noosa kalles Sunshine Coast – solskinnskysten. Her ligger små badebyer på rekke og rad, alle med flotte strender for surfing og bading. Innenfor kysten ligger flere interessante nasjonalparker.

Ta også en tur innom dyreparken Australia Zoo, som fortsatt drives av den avdøde “krokodillejegeren” Steve Irwins familie. Lær mer om det australske dyrelivet, med alt fra slanger og krokodiller til koalaer, kenguruer og wombats.

Noosa

Noosa er kanskje den mest sjarmerende byen på Sunshine Coast. Som resten av området er dette et populært sted for både venner, par og familier, og de mange tilreisende søker sol, strand og badeliv. De fleste besøker byen på grunn av den fine stranden, for å handle i de flotte butikkene, og for å spise på en av byens mange spennende restauranter. Noosa er uten tvil en by med sin egen spesielle atmosfære og et reisemål vi gjerne anbefaler!

Se hva du kan oppleve på Sunshine Coast.

Turer og aktiviteter på Sunshine Coast

Sunshine Coast

Dagstur

Start planleggingen av drømmereisen

Inspirasjon

Byron Bay.
Inspirasjon
Australia er verdenskjent for sine strender. Totalt har landet mer enn 10 000 å velge mellom, så her finnes det utvilsomt en strand for enhver smak.
Les artikkelen
Bedarra Island Resort
Inspirasjon
Store opplevelser i komfortable omgivelser er nøkkelordet. Barfotluksus handler ikke om å se og bli sett, men heller om å vende blikket innover og kjenne hvor deilig du har det.
Les artikkelen