Søk
Generic filters
Velg en side

Kangaroo Island

Den mest vanlige tilbakemeldingen fra de som besøker Kangaroo Island er at det var høydepunktet og den mest minnerike opplevelsen fra turen til Australia.

Turer og aktiviteter

Kangaroo Island

Delstat: South Australia

Antall innbyggere: ca. 5000

Antall koalaer: ca. 50 000

Antall kenguruer: ca. 60 000

Bli kjent med Kangaroo Island

Den mest vanlige tilbakemeldingen fra de som besøker Kangaroo Island er at det var høydepunktet og den mest minnerike opplevelsen fra turen til Australia.

Vi er ikke overrasket, for Kangaroo Island er tross alt det beste stedet for å oppleve Australias dyreliv i det fri og her finner man bemerkelsesverdige naturformasjoner som Remarkable Rocks. Alt i alt er det et sted hvor man kommer tett på den unike naturen i Australia og den velkjente vennlige lokalbefolkningen.

Dyreliv i det fri

Enkelte kaller Kangaroo Island en zoologisk hage uten gjerder. Her finner man kenguruer, koalaer, wallabyer, pingviner, echidnaer og et yrende fugleliv. Og langs stranden i Seal Bay kan man rusle rundt blant en koloni av den truede australske sjøløven.

Kangaroo Island gir deg Australias natur og dyreliv på sitt aller beste.

Kultur og historie

Med alt sitt fantastiske dyreliv og sin naturlige skjønnhet kan man lett tro at Kangaroo Island er ubebodd. Selv om det bare bor 4.500 fastboende her så har øya en fascinerende historie å fortelle. Fra de utrolige historiene om rømte straffanger og selfangere til den stolte historien om at de første frie Australienerne bosatte seg her. Øya har en historie som selv i australsk sammenheng er unik.

I dag bor det gårdbrukere, vinprodusenter, kunstnere, kokker og en rekke vennlige og imøtekommende mennesker her. De er stolte av øya og viser den mer enn gjerne frem for besøkende.

Overveldende natur

Forrevne klipper langs kysten, lune viker mellom bratte nes, den australske bushen og bølgende åser med jordbruksland. Alt dette og mer til finner man her. Remarkable Rocks og Admiral Arch er to av Australias fascinerende naturskapte underverker.

På Kangaro Island er øde strender nettopp det – med mindre du skulle kommer over en kenguru eller en sjøløve.

En stor øy

Kangaroo Island er 155 kilometer tvers over og praktisk talt fullpakket med steder å se og ting å gjøre. Noe som betyr at du bør sette av tid for å utforske alle underverkene.

Se filmen under for mer informasjon:

Anbefalte opplevelser

  • Seal Bay Conservation Park
  • Kangaroo Island Marine Experiences
  • Kangaroo Island Spirits
  • Stå på sandbrett (sand board) i Little Sahara
  • Svøm med delfiner
  • Remarkable Rocks
  • Smak på Ligurian-honning og andre ferske lokale produkter
  • Admirals Arch
sjøløver på seal bay

Gå blant sjøløvene i Seal Bay på Kangaroo Island. Foto: SATC

Unike hotell

southern ocean lodge

Oceanview Eco Villas

Fra Oceanview Eco Villas har man en flott utsikt over det mektige havet og det vakre landskapet på Kangaroo Island, ofte omtalt som Australias Galapagos.

Start planleggingen av drømmereisen

Inspirasjon

Fottur langs kystlinjen ved Great Ocean Road.

Australias flotteste fotturer

Australia har et stort utvalg av fotturer som garanterer store naturopplevelser.

Pin It on Pinterest