Andre destinasjoner i Victoria

.

Hjem > Australia > Victoria > Andre destinasjoner i Victoria

Grampians National Park

Kart - Grampians NP

Dette er et fascinerende naturområde nordvest for Melbourne. Her har man gode muligheter for å vandre i naturen, se det unike australske dyrelivet og beundre den vakre naturen. Med utgangspunkt fra Halls Gap, beliggende i hjertet av nasjonalparken, har du utrolig utsikt over Wonderland Ranges og Mt Willam Ranges.

Grampians National Park står på mange av kjør-selv reiserutene med utgangspunkt fra Melbourne eller Adelaide, og kombineres ofte med Great Ocean Road.

Wilsons Promontory National Park

Kart - Wilsons Promontory

Dette er en av delstaten Victorias best likte steder. Her finnes spektakulær natur, med store granittfjell, åpen skog, regnskog, langstrakte streder og kystlinjer. I området finnes fantastiske ”bushwalks” av varierende lengde fra en time og opp til flere dager. Et av områdets severdigheter er Wilsons Promontory Lighthouse.

Det finnes ulike boalternativ i området, alt fra camping, til hytter og resort.

Yarra Valley

Kart - Yarra Valley

Yarra Valley ligger ca. en times kjøring nordøst for Melbourne. Området har over 80 vingårder, og de er best kjent for pinot noir, musserende viner og andre druetyper som liker seg i kjøligere klima. Regionen er også kjent andre delikatesser, inkludert ferskvannslaks, ørret og kaviar, organisk frukt og grønt, oster og syltetøy. Yarra har også lange tradisjoner innen ølbrygging, og det finnes mange mikrobryggerier der man kan stoppe for en smaksprøve.

Vi anbefaler et besøk i Yarra Valley, enten på en dagstur fra Melbourne, eller som et stopp underveis hvis man kjører selv. Har man tid kan man gjerne legge inn en overnatting eller to.

Start planleggingen av drømmereisen

Unike overnattingssteder i Victoria

Lake Daylesford