Phillip Island

Foto: Robert Blackburn/Visit Victoria

Hjem > Australia > Victoria > Phillip Island
Kart - Phillip Island

Phillip Island

Delstat: Victoria

Innbyggertall: ca. 11 000

Største attraksjon: The Penguin Parade

Anbefalte opplevelser

Turer og aktiviteter

Få et tilbud

Phillip Island ligger 140 km sørøst for Melbourne og er kjent for sitt unike dyreliv og spesielt for de små pingvinene som holder til her. Hver dag ved solnedgang kommer pingvinene tilbake fra en dag ute til havs og dette spesielle fenomenet er kjent som ‘Penguin Parade’.

Det er en morsom og interessant opplevelse å se pingvinene vagge over stranden og opp til sine hi i sanddynene ovenfor. Du kan velge mellom å se pingvinene på Summerland Beach fra en tribune, en observasjonsplattform, en sky box eller best av alt i en liten gruppe ledet av en naturguide ned til stranden. Husk også å gå innom besøkssenteret, som har mye interessant informasjon om de søte pingvinene.

Hele Phillip Island er et beskyttet område på grunn av dyrelivet og naturen er fantastisk. På fastlandet har koalaen blitt en truet dyreart, da deres naturlige omgivelser stadig krymper. Det er derfor ikke så mange steder man kan oppleve koalaen i sitt naturlige miljø, men på Koala Conservation Centre på Phillip Island, som er vel verdt et besøk, jobber de hardt for å bevare dette unike dyret.

Phillip Island er et godt likt rekreasjonsområde også for australierne selv, så i tillegg finnes golfbaner, badestrender, mulighet til å gå på vandreturer og dra på sykkelutflukter. Det finnes også et par vingårder der.

Anbefalte opplevelser på Phillip Island

  • Penguin Parade
  • The Nobbies, et spektakulært område ved kysten med et rikt fugleliv.
  • Seal Rocks, som har Australias største koloni av seler.
  • Koala Conservation Centre på Phillip Island
  • Churchill Island Heritage Farm.
Se alt du kan oppleve på Phillip Island.

Turer og aktiviteter på Phillip Island

Great Ocean Road, Phillip Island, Wilsons Prom

Flerdagstur

French Island, Phillip Island

Dagstur

Gjør drømmereisen til virkelighet

Inspirasjon

Sydney.
Inspirasjon
Australia er et stort land, med utrolig mange flotte steder og opplevelser. Vi har samlet 16 steder som vi definitivt synes det er verdt å oppleve en gang i løpet av livet.
Les artikkelen
Bondi Beach.
Inspirasjon
Australia har turistattraksjoner som går fra det ene ytterpunktet til det andre. Her er 15 av landets mest populære turistattraksjoner
Les artikkelen