Søk
Generic filters
Velg en side

Phillip Island

Phillip Island er kjent for sitt unike dyreliv og spesielt for de små pingvinene som holder til her. Hver dag ved solnedgang kommer pingvinene tilbake fra en dag ute til havs og dette spesielle fenomenet er kjent som ‘Penguin Parade’.

Turer og aktiviteter

Phillip Island

Destinasjon:

Phillip Island

Delstat: Victoria

Innbyggertall: ca. 11 000

Største attraksjon: The Penguin Parade

Bli kjent med Phillip Island

Phillip Island ligger 140 km sørøst for Melbourne og er kjent for sitt unike dyreliv og spesielt for de små pingvinene som holder til her. Hver dag ved solnedgang kommer pingvinene tilbake fra en dag ute til havs og dette spesielle fenomenet er kjent som ‘Penguin Parade’.

Det er en morsom og interessant opplevelse å se pingvinene vagge over stranden og opp til sine hi i sanddynene ovenfor. Du kan velge mellom å se pingvinene på Summerland Beach fra en tribune, en observasjonsplattform, en sky box eller best av alt i en liten gruppe ledet av en naturguide ned til stranden. Husk også å gå innom besøkssenteret, som har mye interessant informasjon om de søte pingvinene.

Hele Phillip Island er et beskyttet område på grunn av dyrelivet og naturen er fantastisk. På fastlandet har koalaen blitt en truet dyreart, da deres naturlige omgivelser stadig krymper. Det er derfor ikke så mange steder man kan oppleve koalaen i sitt naturlige miljø, men på Koala Conservation Centre på Phillip Island, som er vel verdt et besøk, jobber de hardt for å bevare dette unike dyret.

Andre severdigheter på Phillip Island er:

  • The Nobbies, et spektakulært område ved kysten med et rikt fugleliv.
  • Seal Rocks, som har Australias største koloni av seler.
  • Churchill Island Heritage Farm.

Phillip Island er et godt likt rekreasjonsområde også for australierne selv, så i tillegg finnes golfbaner, badestrender, mulighet til å gå på vandreturer og dra på sykkelutflukter. Det finnes også et par vingårder der.

Se filmen under for mer informasjon:

Start planleggingen av drømmereisen

Inspirasjon

pingviner på phillip island

Topp 9 høydepunkter i Victoria

Dette er høydepunktene du ikke må gå glipp av når du besøker delstaten Victoria.

Pin It on Pinterest