Blogg & Inspirasjon

Blogg & inspirasjon

Dette er det perfekte stedet å starte planleggingen av neste reise til Australia og New Zealand. Her gir vi deg våre beste reisetips, masse inspirasjon, nyheter, personlige erfaringer, gode tilbud og mye mer.

Singapore Airlines Business Class (A380)

Inspirasjon

Singapore Airlines er et av våre førstevalg på reiser til Australia, med et bredt rutetilbud og fine kombinasjonsmuligheter.

Bondi Beach.

Inspirasjon

Australia har turistattraksjoner som går fra det ene ytterpunktet til det andre. Her er 15 av landets mest populære turistattraksjoner

Australian Open

Blogg

I januar setter Australia i gang sesongen for store sommeridretter med årets første store tennisturnering og sykkelritt. 

Singapore.

Inspirasjon

Bryt opp reisen med et par dagers stopp underveis. Les vår guide til de 8 vanligste byene å stoppe i på vei til Australia og New Zealand.

Vivid Sydney.

Blogg

Australia og New Zealand er vertskap for fotball-VM for kvinner som arrangeres fra 20. juli til 20. august i 2023.

Gruppereise til Australia

Blogg

Bli bedre kjent med våre gruppereiser gjennom dette reisebrevet fra turen «Australias høydepunkter» i februar-mars 2020.

Pebbly Beach.

Inspirasjon

Australia er blant verdens tryggeste land å reise rundt i med små barn. Med en godt planlagt ferie kommer garantert hele familien til å få en opplevelse for livet.

Crocosaurus Cove i Darwin.

Blogg

For å begynne med konklusjonen, så er svaret utvilsomt ja. På den annen side er de så sjeldne, og Australia ellers så trygt, at det er et av de minst farlige landene å feriere i.

Dykking ved Exmouth.

Inspirasjon

Australia er en av verdens beste dykkedestinasjoner, og en bucket list-destinasjon for ivrige dykkere.

Heaphy Track.

Inspirasjon

Ingenting kan sammenlignes med den storslåtte naturen på New Zealand. Fotturene er svært populære og kan tilpasses i alle mulige lengder og varianter.

Sydney.

Inspirasjon

Australia er et stort land, med utrolig mange flotte steder og opplevelser. Vi har samlet 16 steder som vi definitivt synes det er verdt å oppleve en gang i løpet av livet.

Kenguru i Lucky Bay.

Blogg

Det blir mer og mer populært å bestille reiser på internett. Mange liker å ordne alt selv, uten å tenke på ulempene.

Kangaroo Island.

Inspirasjon

Mer enn 80 % av alle planter, pattedyr, reptiler og frosker finnes kun i Australia, og noe av det mest spennende med å reise «down under» er å oppleve det mangfoldige dyrelivet.

ReedSleep på ReefWorld.

Blogg

Det første du ser når du slår opp øynene er fisker og sjødyr som uforstyrret svømmer omkring. En mer unik utsikt fra hotellsengen skal du lete lenge etter!

Perth.

Blogg

Hvis du ønsker et grundig innblikk i hva Perth har å by på når det kommer til historie, restauranter, barer, caféliv og street art, så bør du unne deg selv en guidet byvandring med Two Feet & A Heartbeat.

Britz ved Uluru.

Inspirasjon

Les våre beste grunner for å dra på bobilferie, og hvem vet, kanskje blir du hekta på friheten og naturopplevelsene.

Flinders Ranges.

Blogg

Høsten 2019, lenge før verden stengte sine grenser, hadde jeg fornøyelsen av å utforske området nord for hyggelige Adelaide i South Australia. Her finnes noe av den vakreste outback-naturen Australia har å by på.

Byron Bay.

Inspirasjon

Australia er verdenskjent for sine strender. Totalt har landet mer enn 10 000 å velge mellom, så her finnes det utvilsomt en strand for enhver smak.

Great Barrier Reef.

Blogg

Korallbleking på Great Barrier Reef fått massiv oppmerksomhet i media. Vi har sett nærmere på hvordan det faktisk står til med korallrevet.

Fiordland.

Inspirasjon

Drømmer du om å reise rundt på New Zealand men er usikker på hvilke steder du skal besøke?

Vivid Sydney.

Blogg

I Sydney arrangeres hvert år verdens største festival for lys, musikk og kreativitet. I løpet av 3 uker i mai og juni forvandles byen til et magisk eventyrland etter mørkets frembrudd.

Aqua Dining Restaurant, Sydney.

Inspirasjon

Den australske scenen for matkultur har lenge vært et av trekkplasterne i turistindustrien, preget av fokus på lokale råvarer og konkurranse mellom mesterkokker som vil overgå hverandre.

Great Ocean Walk.

Inspirasjon

Australia har et stort utvalg av fotturer som garanterer store naturopplevelser.

St Kilda, Melbourne.

Inspirasjon

Graden av kreativitet og innovasjon blant restaurantene i Melbourne er imponerende.

Koala.

Inspirasjon

Koalaen er så søt at den nesten kunne vært hentet rett ut fra et eventyr. Og nettopp det er kanskje grunnen til at det er så mange populære myter rundt denne søte skapningen.

Rigoni's Bistro i Adelaide.

Inspirasjon

Adelaide er en populær destinasjon for matelskere som er ute etter Australias kulinariske høydepunkter, og vin i verdensklasse.

Great Barrier Reef.

Inspirasjon

Det 2300 kilometer lange Great Barrier Reef er det største korallrevet i verden. Vi har samlet 10 av de beste opplevelsene på Great Barrier Reef.

Lizard Island.

Inspirasjon

De fleste drømmer om å se Great Barrier Reef med egne øyne en eller annen gang i løpet av livet. Bor du i tillegg på en av øyene som ligger på selve revet kommer du til å få et minne for livet.

Angor Wat.

Inspirasjon

Lyst til å reise jorden rundt? Vi har samlet de vanligste opplevelsene mange har lyst å få med seg når de skal reise jorden rundt.

Sydney.

Inspirasjon

Gourmetmat, opera, historie og fotturer langs sjøen er bare noen av opplevelsene du må få med deg neste gang du besøker Sydney.

Clare Valley.

Inspirasjon

Australia er virkelig et vinland! Så hvorfor ikke legge turen innom et eller flere av vinområdene neste gang du skal til Australia?

Wilsons Promontory.

Inspirasjon

Kystveien mellom Sydney og Melbourne er en av Australias vakreste kjørestrekninger. Den varierte kjøreturen tar deg gjennom søvnige kystbyer, nasjonalparker som yrer av dyreliv og lange folketomme strender.

Longitude 131° Resort.

Inspirasjon

Spis frokost med utsikt mot Uluru, også kjent som Ayers Rock, og gå til sengs med kenguruer hoppende forbi vinduet ditt. Opplevelsene står i kø med disse fem håndplukkede elitehotellene som base.

Sydney.

Inspirasjon

Drømmer du om å se kenguruer? Se soloppgangen ved magiske Ayers Rock eller snorkle på Great Barrier Reef? Her er kengurulandets ti på topp-liste.

Britz.

Inspirasjon

Stadig flere reiser på biltur for å se mest mulig av annerledeslandet. Australia er kjent for vakker, variert natur og unikt dyreliv, og en av de beste måtene å oppleve dette er på fire hjul.

Bedarra Island Resort

Inspirasjon

Store opplevelser i komfortable omgivelser er nøkkelordet. Barfotluksus handler ikke om å se og bli sett, men heller om å vende blikket innover og kjenne hvor deilig du har det.

Australia.

Inspirasjon

Fire nyttige råd til «Australia-amatører» som ønsker spennende og varierte opplevelser.

Rock Art Tour.

Inspirasjon

Et bredt spekter av opplevelser og aktiviteter venter hvis man vil se Australia gjennom øynene på aboriginene.

Arkaba Walk.

Inspirasjon

Her er 9 høydepunkter du ikke må gå glipp av når du besøker delstaten South Australia.

Phillip Island.

Inspirasjon

Dette er høydepunktene du ikke må gå glipp av når du besøker delstaten Victoria.

Jumping crocodile i Adelaide River.

Inspirasjon

Her er høydepunktene du ikke må gå glipp av når du besøker delstaten Northern Territory.

Inspirasjon

New Zealand er et langstrakt land og har varierte klimatiske forhold. Landet strekker seg over flere klimabelter, fra det subtropiske på øyene i nord til det subarktiske i fjellene i sør.

Alice Springs.

Inspirasjon

Australia er et stort land med variert klima. Grovt sett kan landes deles inn i tre klimasoner: Tropisk i nord, subtropisk midt i og temperert helt i sør. Men variasjonene er store.

Inspirasjon

Gjør alvor av drømmereisen til Australia. Til «the bush», til vindalen Barossa, til dyreriket Kangaroo Island og matmekkaet Melbourne.