Blogg & Inspirasjon

Blogg & inspirasjon

Dette er det perfekte stedet å starte planleggingen av neste reise til Australia og New Zealand. Her gir vi deg våre beste reisetips, masse inspirasjon, nyheter, personlige erfaringer, gode tilbud og mye mer.

Heaphy Track.

Inspirasjon

Fantastiske fotturer på New Zealand

Ingenting kan sammenlignes med den storslåtte naturen på New Zealand. Fotturene er svært populære og kan tilpasses i alle mulige lengder og varianter.

Sydney.

Inspirasjon

16 fantastiske steder du må oppleve i Australia

Australia er et stort land, med utrolig mange flotte steder og opplevelser. Vi har samlet 16 steder som vi definitivt synes det er verdt å oppleve en gang i løpet av livet.

Kenguru i Lucky Bay.

Blogg

Hvorfor er det lurt å bruke reisebyrå?

Det blir mer og mer populært å bestille reiser på internett. Mange liker å ordne alt selv, uten å tenke på ulempene.

Kangaroo Island.

Inspirasjon

Australias unike dyreliv

Mer enn 80 % av alle planter, pattedyr, reptiler og frosker finnes kun i Australia, og noe av det mest spennende med å reise «down under» er å oppleve det mangfoldige dyrelivet.

ReedSleep på ReefWorld.

Blogg

Sov med fiskene på Great Barrier Reef

Det første du ser når du slår opp øynene er fisker og sjødyr som uforstyrret svømmer omkring. En mer unik utsikt fra hotellsengen skal du lete lenge etter!

Perth.

Blogg

Bli med på en guidet byvandring i Perth

Hvis du ønsker et grundig innblikk i hva Perth har å by på når det kommer til historie, restauranter, barer, caféliv og street art, så bør du unne deg selv en guidet byvandring med Two Feet & A Heartbeat.

Britz ved Uluru.

Inspirasjon

10 gode grunner for å dra på bobilferie i Australia og New Zealand

Les våre beste grunner for å dra på bobilferie, og hvem vet, kanskje blir du hekta på friheten og naturopplevelsene.

Flinders Ranges.

Blogg

Gå ikke glipp av en ekte outback-opplevelse når du reiser til South Australia!

Høsten 2019, lenge før verden stengte sine grenser, hadde jeg fornøyelsen av å utforske området nord for hyggelige Adelaide i South Australia. Her finnes noe av den vakreste outback-naturen Australia har å by på.

Byron Bay.

Inspirasjon

Her er strendene du ikke må gå glipp av i Australia

Australia er verdenskjent for sine strender. Totalt har landet mer enn 10 000 å velge mellom, så her finnes det utvilsomt en strand for enhver smak.

Great Barrier Reef.

Blogg

Nei, korallrevene er verken døde eller døende

Korallbleking på Great Barrier Reef fått massiv oppmerksomhet i media. Vi har sett nærmere på hvordan det faktisk står til med korallrevet.