Blogg & Inspirasjon

Blogg & inspirasjon

Dette er det perfekte stedet å starte planleggingen av neste reise til Australia og New Zealand. Her gir vi deg våre beste reisetips, masse inspirasjon, nyheter, personlige erfaringer, gode tilbud og mye mer.

Australian Open

Blogg

I januar setter Australia i gang sesongen for store sommeridretter med årets første store tennisturnering og sykkelritt. 

Singapore.

Inspirasjon

Bryt opp reisen med et par dagers stopp underveis. Les vår guide til de 8 vanligste byene å stoppe i på vei til Australia og New Zealand.

Vivid Sydney.

Blogg

Australia og New Zealand er vertskap for fotball-VM for kvinner som arrangeres fra 20. juli til 20. august i 2023.

Gruppereise til Australia

Blogg

Bli bedre kjent med våre gruppereiser gjennom dette reisebrevet fra turen «Australias høydepunkter» i februar-mars 2020.

Pebbly Beach.

Inspirasjon

Australia er blant verdens tryggeste land å reise rundt i med små barn. Med en godt planlagt ferie kommer garantert hele familien til å få en opplevelse for livet.

Crocosaurus Cove i Darwin.

Blogg

For å begynne med konklusjonen, så er svaret utvilsomt ja. På den annen side er de så sjeldne, og Australia ellers så trygt, at det er et av de minst farlige landene å feriere i.

Dykking ved Exmouth.

Inspirasjon

Australia er en av verdens beste dykkedestinasjoner, og en bucket list-destinasjon for ivrige dykkere.

Heaphy Track.

Inspirasjon

Ingenting kan sammenlignes med den storslåtte naturen på New Zealand. Fotturene er svært populære og kan tilpasses i alle mulige lengder og varianter.

Sydney.

Inspirasjon

Australia er et stort land, med utrolig mange flotte steder og opplevelser. Vi har samlet 16 steder som vi definitivt synes det er verdt å oppleve en gang i løpet av livet.

Kenguru i Lucky Bay.

Blogg

Det blir mer og mer populært å bestille reiser på internett. Mange liker å ordne alt selv, uten å tenke på ulempene.