Blogg & Inspirasjon

Blogg & inspirasjon

Dette er det perfekte stedet å starte planleggingen av neste reise til Australia og New Zealand. Her gir vi deg våre beste reisetips, masse inspirasjon, nyheter, personlige erfaringer, gode tilbud og mye mer.

Gruppereise til Australia

Blogg

Reisebrev fra gruppereise: – En helt spesiell Australia-ferie

Bli bedre kjent med våre gruppereiser gjennom dette reisebrevet fra turen «Australias høydepunkter» i februar-mars 2020.

Pebbly Beach.

Inspirasjon

Reise med barn til Australia

Australia er blant verdens tryggeste land å reise rundt i med små barn. Med en godt planlagt ferie kommer garantert hele familien til å få en opplevelse for livet.

Crocosaurus Cove i Darwin.

Blogg

Finnes det farlige dyr i Australia?

For å begynne med konklusjonen, så er svaret utvilsomt ja. På den annen side er de så sjeldne, og Australia ellers så trygt, at det er et av de minst farlige landene å feriere i.

Dykking ved Exmouth.

Inspirasjon

Stor guide: De beste stedene å dykke i Australia

Australia er en av verdens beste dykkedestinasjoner, og en bucket list-destinasjon for ivrige dykkere.

Heaphy Track.

Inspirasjon

Fantastiske fotturer på New Zealand

Ingenting kan sammenlignes med den storslåtte naturen på New Zealand. Fotturene er svært populære og kan tilpasses i alle mulige lengder og varianter.

Sydney.

Inspirasjon

16 fantastiske steder du må oppleve i Australia

Australia er et stort land, med utrolig mange flotte steder og opplevelser. Vi har samlet 16 steder som vi definitivt synes det er verdt å oppleve en gang i løpet av livet.

Kenguru i Lucky Bay.

Blogg

Hvorfor er det lurt å bruke reisebyrå?

Det blir mer og mer populært å bestille reiser på internett. Mange liker å ordne alt selv, uten å tenke på ulempene.

Kangaroo Island.

Inspirasjon

Australias unike dyreliv

Mer enn 80 % av alle planter, pattedyr, reptiler og frosker finnes kun i Australia, og noe av det mest spennende med å reise «down under» er å oppleve det mangfoldige dyrelivet.

ReedSleep på ReefWorld.

Blogg

Sov med fiskene på Great Barrier Reef

Det første du ser når du slår opp øynene er fisker og sjødyr som uforstyrret svømmer omkring. En mer unik utsikt fra hotellsengen skal du lete lenge etter!

Perth.

Blogg

Bli med på en guidet byvandring i Perth

Hvis du ønsker et grundig innblikk i hva Perth har å by på når det kommer til historie, restauranter, barer, caféliv og street art, så bør du unne deg selv en guidet byvandring med Two Feet & A Heartbeat.