Foto: Visit Victoria

Hjem > Blogg > Australian Open & Santos Tour Down Under 2023

Australian Open & Santos Tour Down Under 2023

Sist oppdatert:

I januar setter Australia i gang sesongen for store sommeridretter med årets første store tennisturnering og sykkelritt. 

Australian Open arrangeres fra 16. – 29. januar 2023, og som alltid spilles kampene i Melbourne. Australian Open er en årets fire Grand Slam-turneringer, de tre andre er French Open, Wimbledon og U.S. Open. I løpet av to uker vil verdens beste tennisspillere på både dame- og herresiden kjempe om trofeet i sportskomplekset Melbourne Park, på Rod Laver Arena og Margaret Court Arena.

På herresiden har vi fått et nytt norsk stjerneskudd, så hvorfor ikke ta turen til Melbourne i januar og vis din støtte til Casper Ruud?

Omtrent samtidig som Australian Open går av stabelen, arrangeres Santos Tour Down Under i Adelaide fra 13. – 22. januar. Dette er årets første UCI World Tour-ritt, for både damer og herrer. Nøyaktig hvem av våre norske håp som kommer til å delta er det for tidlig å svare på, men det er stor sannsynlighet for at vi vil se flere norske deltakere på startstreken. 

En super måte å kombinere disse to idrettsarrangmentene på, er ved å leie bil og kjøre mellom Adelaide og Melbourne, enten en vei eller tur-retur. Høydepunkter du kan få med på turen er naturen og dyrelivet langs Great Ocean Road, i nasjonalparken Grampians og på fantastiske Kangaroo Island. Flere vinområder i verdensklasse ligger også langs denne ruten hvis man vil nyte ekstra god mat og drikke. 

Kontakt oss for en skreddersydd reise der du kan kombinere sportsøyeblikk i verdensklasse med alt det fantastiske Australia har å by på.

Les også

Australia.
Inspirasjon
Fire nyttige råd til «Australia-amatører» som ønsker spennende og varierte opplevelser.
Les artikkelen
Gruppereise til Australia
Blogg
Bli bedre kjent med våre gruppereiser gjennom dette reisebrevet fra turen «Australias høydepunkter» i februar-mars 2020.
Les artikkelen