Foto: Visit Victoria

Hjem > Blogg > Australian Open & Santos Tour Down Under 2023

Australian Open & Santos Tour Down Under 2023

Sist oppdatert:

I januar setter Australia i gang sesongen for store sommeridretter med årets første store tennisturnering og sykkelritt. 

Australian Open arrangeres fra 16. – 29. januar 2023, og som alltid spilles kampene i Melbourne. Australian Open er en årets fire Grand Slam-turneringer, de tre andre er French Open, Wimbledon og U.S. Open. I løpet av to uker vil verdens beste tennisspillere på både dame- og herresiden kjempe om trofeet i sportskomplekset Melbourne Park, på Rod Laver Arena og Margaret Court Arena.

På herresiden har vi fått et nytt norsk stjerneskudd, så hvorfor ikke ta turen til Melbourne i januar og vis din støtte til Casper Ruud?

Omtrent samtidig som Australian Open går av stabelen, arrangeres Santos Tour Down Under i Adelaide fra 13. – 22. januar. Dette er årets første UCI World Tour-ritt, for både damer og herrer. Nøyaktig hvem av våre norske håp som kommer til å delta er det for tidlig å svare på, men det er stor sannsynlighet for at vi vil se flere norske deltakere på startstreken. 

En super måte å kombinere disse to idrettsarrangmentene på, er ved å leie bil og kjøre mellom Adelaide og Melbourne, enten en vei eller tur-retur. Høydepunkter du kan få med på turen er naturen og dyrelivet langs Great Ocean Road, i nasjonalparken Grampians og på fantastiske Kangaroo Island. Flere vinområder i verdensklasse ligger også langs denne ruten hvis man vil nyte ekstra god mat og drikke. 

Kontakt oss for en skreddersydd reise der du kan kombinere sportsøyeblikk i verdensklasse med alt det fantastiske Australia har å by på.

Les også

Clare Valley.
Inspirasjon
Australia er virkelig et vinland! Så hvorfor ikke legge turen innom et eller flere av vinområdene neste gang du skal til Australia?
Les artikkelen
Longitude 131° Resort.
Inspirasjon
Spis frokost med utsikt mot Uluru, også kjent som Ayers Rock, og gå til sengs med kenguruer hoppende forbi vinduet ditt. Opplevelsene står i kø med disse fem håndplukkede elitehotellene som base.
Les artikkelen