Foto: Visit Victoria

Hjem > Blogg > Australian Open & Santos Tour Down Under 2025

Australian Open & Santos Tour Down Under 2025

Publisert:

I januar setter Australia i gang sesongen for store sommeridretter med årets første store tennisturnering og sykkelritt. 

Australian Open arrangeres fra 12. – 26. januar 2025, og som alltid spilles kampene i Melbourne. Australian Open er en årets fire Grand Slam-turneringer, de tre andre er French Open, Wimbledon og U.S. Open. I løpet av to uker vil verdens beste tennisspillere på både dame- og herresiden kjempe om trofeet i sportskomplekset Melbourne Park, på Rod Laver Arena og Margaret Court Arena. Hvorfor ikke ta turen til Melbourne i januar og vis din støtte til Casper Ruud?

Omtrent samtidig som Australian Open går av stabelen, arrangeres Santos Tour Down Under i Adelaide i januar. Dette er årets første UCI World Tour-ritt, for både damer og herrer. Nøyaktig hvem av våre norske håp som kommer til å delta er det for tidlig å svare på, men det er stor sannsynlighet for at vi vil se flere norske deltakere på startstreken. 

En super måte å kombinere disse to idrettsarrangmentene på, er ved å leie bil og kjøre mellom Adelaide og Melbourne, enten en vei eller tur-retur. Høydepunkter du kan få med på turen er naturen og dyrelivet langs Great Ocean Road, i nasjonalparken Grampians og på fantastiske Kangaroo Island. Flere vinområder i verdensklasse ligger også langs denne ruten hvis man vil nyte ekstra god mat og drikke. 

Kontakt oss for en skreddersydd reise der du kan kombinere sportsøyeblikk i verdensklasse med alt det fantastiske Australia har å by på.

Les også

Alice Springs.
Inspirasjon
Australia er et stort land med variert klima. Grovt sett kan landes deles inn i tre klimasoner: Tropisk i nord, subtropisk midt i og temperert helt i sør. Men variasjonene er store.
Les artikkelen
Heaphy Track.
Inspirasjon
Ingenting kan sammenlignes med den storslåtte naturen på New Zealand. Fotturene er svært populære og kan tilpasses i alle mulige lengder og varianter.
Les artikkelen