Foto: Destination NSW

Hjem > Blogg > Fotball-VM i 2023 arrangeres i Australia og New Zealand

Fotball-VM i 2023 arrangeres i Australia og New Zealand

Sist oppdatert:

Australia og New Zealand er vertskap for fotball-VM for kvinner som arrangeres fra 20. juli til 20. august i 2023. Fem byer i Australia og fire byer i New Zealand skal arrangere kampene, og for første gang vil hele 32 nasjoner konkurrere om verdensmestertittelen.

Norge er kvalifisert, og møter New Zealand i åpningskampen på Eden Park i Auckland 20. juli 2023. Deretter møter vi Sveits i Hamilton 25.juli og Filippinene i Auckland 30.juli.

Kampbilletter ble lagt ut for ordinært salg 1. november.

Kampene spilles på følgende 10 arenaer:

Åpningskampen spilles på Eden Park i Auckland, mens finalen spilles på Stadium Australia i Sydney. 

Har du tenkt deg til Australia og/eller New Zealand for å være tilskuer på en eller flere av kampene, er det lurt å starte planleggingen tidlig. Og har du først tatt turen til andre siden av jorden, så kan dette være en fin anledning til å se mer av alt det fantastiske disse to landene har å by på. Vi hjelper deg å legge opp reisen og kommer med forslag til hva du bør oppleve.

Kontakt oss for å få et skreddersydd reiseforslag.

Les også

ReedSleep på ReefWorld.
Blogg
Det første du ser når du slår opp øynene er fisker og sjødyr som uforstyrret svømmer omkring. En mer unik utsikt fra hotellsengen skal du lete lenge etter!
Les artikkelen
Ocean Pavillion, Southern Ocean Lodge.
Blogg
Fra 6. desember 2023 gjenåpner Southern Ocean Lodge, og da kan du igjen være gjest på et av de beste hotellene i Oseania.
Les artikkelen