Foto: Destination NSW

Fotball-VM i 2023 arrangeres i Australia og New Zealand

Sist oppdatert:

Australia og New Zealand er vertskap for fotball-VM for kvinner som arrangeres fra 20. juli til 20. august i 2023. Fem byer i Australia og fire byer i New Zealand skal arrangere kampene, og for første gang vil hele 32 nasjoner konkurrere om verdensmestertittelen.

Norge er kvalifisert, og møter New Zealand i åpningskampen på Eden Park i Auckland 20. juli 2023. Deretter møter vi Sveits i Hamilton 25.juli og Filippinene i Auckland 30.juli.

Kampbilletter ble lagt ut for ordinært salg 1. november.

Kampene spilles på følgende 10 arenaer:

Åpningskampen spilles på Eden Park i Auckland, mens finalen spilles på Stadium Australia i Sydney. 

Har du tenkt deg til Australia og/eller New Zealand for å være tilskuer på en eller flere av kampene, er det lurt å starte planleggingen tidlig. Og har du først tatt turen til andre siden av jorden, så kan dette være en fin anledning til å se mer av alt det fantastiske disse to landene har å by på. Vi hjelper deg å legge opp reisen og kommer med forslag til hva du bør oppleve.

Kontakt oss for å få et skreddersydd reiseforslag.

Les også

Crocosaurus Cove i Darwin.
Blogg
For å begynne med konklusjonen, så er svaret utvilsomt ja. På den annen side er de så sjeldne, og Australia ellers så trygt, at det er et av de minst farlige landene å feriere i.
Bedarra Island Resort
Inspirasjon
Store opplevelser i komfortable omgivelser er nøkkelordet. Barfotluksus handler ikke om å se og bli sett, men heller om å vende blikket innover og kjenne hvor deilig du har det.
.