Foto: Tourism Australia

Hjem > Blogg > Nyhet! Gruppereisen “Australia for viderekomne”

Nyhet! Gruppereisen «Australia for viderekomne»

Sist oppdatert:

I oktober 2024 arrangerer vi en helt ny gruppereise til delstatene Western Australia, South Australia og Northern Territory. En gruppereise som inkluderer høydepunktene nord, sør og vest i Australia har vært etterspurt i flere år, og vi venter at avgangen kommer til å bli et populært tilskudd til våre øvrige gruppereiser.

Turen er spesielt rettet mot de som tidligere har deltatt på en av våre andre gruppereiser i Australia, og som har lyst til å se andre deler av landet. Det er også en fin tur for de som aldri har vært i Australia tidligere, men som vil oppleve noe helt annet enn det førstegangsreisende vanligvis gjør.

Hvor går turen?

Rundreisen starter i Perth, der en dagstur til Rottnest Island er inkludert i tillegg til bysightseeing i Perth og Fremantle. Deretter går turen nordover til Exmouth, som er utgangspunkt for turer ut på Ningaloo Reef (som er langt mindre kjent enn Great Barrier Reef på østkysten, men vel så spennende) og til nasjonalparken Cape Range med en av Australias vakreste strender.

I South Australia går turen til Kangaroo Island, der dyreliv og natur står i fokus. En dagstur til vinområdet Barossa Valley er også inkludert, før turen avsluttes i Australias tropiske «Top End». Her er høydepunktene besøk til Kakadu og Arnhem Land, som byr på variert natur, bergkunst, et rikt fugleliv og store saltvannskrokodiller.

Turen ledes av en norsk reiseleder. Som vanlig er overnatting på 4-stjerners hotell inkludert, og det samme er de fleste frokoster og middager samt rundt halvparten av lunsjene.

Du kan lese hele programmet og melde deg på turen her.

Les også

Britz ved Uluru.
Inspirasjon
Les våre beste grunner for å dra på bobilferie, og hvem vet, kanskje blir du hekta på friheten og naturopplevelsene.
Les artikkelen
Great Barrier Reef.
Inspirasjon
Det 2300 kilometer lange Great Barrier Reef er det største korallrevet i verden. Vi har samlet 10 av de beste opplevelsene på Great Barrier Reef.
Les artikkelen