Foto: Southern Ocean Lodge

Hjem > Blogg > Southern Ocean Lodge gjenåpner i desember 2023

Southern Ocean Lodge gjenåpner i desember 2023

Sist oppdatert:

Fra 6. desember 2023 kan du igjen være gjest på et av de beste hotellene i Oseania.

Southern Ocean Lodge åpnet dørene i mars 2008, og ble raskt et av de mest eksklusive overnattingsstedene i Australia. De har vunnet mange priser, og i 2019 ble lodgen av magasinet Travel + Leisure kåret til det beste i Asia-Pacific regionen. Det er også det eneste australske hotellet som har havnet på magasinets liste over verdens 100 beste hotell. 

Dessverre endte første versjon av lodgen sine dager etter en forferdelig skogbrann som rammet Kangaroo Island tidlig i januar 2020. En vegg av flammer slukte hele resortet, og la det fullstendig i ruiner. Til tross for sjokket og skuffelsen, ble det raskt klart at eierne, James og Hayley Bailie, bestemte seg for å gjenbygge det svært unike overnattingsstedet.

Opphold på Southern Ocean Lodge kan bestilles allerede nå, og vi regner med at pågangen blir stor. Les mer om Southern Ocean Lodge her.

Les også

Pebbly Beach.
Inspirasjon
Australia er blant verdens tryggeste land å reise rundt i med små barn. Med en godt planlagt ferie kommer garantert hele familien til å få en opplevelse for livet.
Les artikkelen
Britz.
Inspirasjon
Stadig flere reiser på biltur for å se mest mulig av annerledeslandet. Australia er kjent for vakker, variert natur og unikt dyreliv, og en av de beste måtene å oppleve dette er på fire hjul.
Les artikkelen