Bobil

Foto: Ricky Dunn

Bobil i Australia og New Zealand

Å reise med bobil gir en utrolig frihet og fleksibilitet, og for mange er dette den beste måten å oppleve Australia og New Zealand på. Man kan ta det som det kommer underveis, eller man kan legge opp en reiserute på forhånd.

Høye fjell, dype fjorder, regnskog, idylliske småbyer, vinområder og de vakre kystlinjene oppleves på en helt annen måte når man selv kan bestemme hvor lenge man skal være på hvert sted. Gjør et stopp der det passer og bli en dag eller to ekstra hvis dere forelsker dere i et spesielt område. Med bobil har man full fleksibilitet til å oppleve den fantastiske naturen i sitt eget tempo.

Campingplassene holder generelt høy standard med mange fasiliteter, og de fleste har en super beliggenhet. Med bobil slipper man å pakke ned bagasjen hver gang man skal flytte på seg, i tillegg til at man får reise og overnatting for en rimelig penge.

Vi er selvfølgelig behjelpelige med planleggingen, og dere får veikart og informasjonshefte når dere henter ut bilen. Våre samarbeidspartnere har utleiestasjoner i alle byer med internasjonal flyplass, og det er mulig å levere tilbake bobilen i en annen by enn der den hentes. Slik får man både en smidig og kostnadseffektiv reiserute.

Prisene varierer avhengig av hva slags bobil man ønsker, leieperiode og når på året man skal reise. Bobil er en populær ferieform både i Australia og New Zealand, og de blir derfor fort utleid. Du bør derfor alltid bestille bobil i god tid før avreise fra Norge.

For å leie en bobil må man vanligvis kunne fremvise et internasjonalt førerkort før avreise. Dette kan ordnes hos NAF.

Maui ved Devils Marbles.
Maui ved Devils Marbles.
Foto: Ricky Dunn

Maui – god komfort og smarte løsninger

Maui er et kvalitetsprodukt med høy komfort, innovativt design og smarte løsninger. Bobilene har sengeplasser for 2 til 6 personer og er utstyrt med alt man trenger av tilbehør, som kjøkkenutstyr, sengetøy, forskjellige praktiske gjenstander samt GPS. Vi anbefaler å legge til “Maui Premium Package” som eliminerer egenandelen og blant annet inkluderer propanflaske, piknikbord og stoler og barnesete (på forespørsel).

Britz – for de eventyrlystne

Britz er bobilen for eventyrlystne familier og venner som liker å utforske nye steder. Utvalget består av alt fra mindre biler med soveplass og enkelt kjøkken, til de som er fullt utstyrt med toalett og dusj. Britz har også modeller med firhjulstrekk for de som vil dra utenfor allfarvei.

Alt av kjøkkenutstyr, sengetøy og andre praktiske gjenstander er inkludert. Vi anbefaler å legge til “Bonus Pack” for å eliminere eller minske egenandelen (avhengig av biltype), og å få med blant annet piknikbord og stoler, propanflaske og barnesete (på forespørsel).

Britz i Australia.
Britz på vestkysten av Australia.
Maui Winery Haven.
Maui Winery Haven.

Tilleggsprodukter

Her er et utvalg av tilleggsprodukter som kan bestilles sammen med din bobil mot en ekstra kostnad. Ta kontakt for priser. Produktene er på forespørsel, så gi oss beskjed i god tid hvis du ønsker noen av disse.

Mobile Wifi
Denne lille brikken gir dere wifi i bobilen. Man får 500MB data i New Zealand og 1GB data i Australia. Brikken kan leies mot en ekstrakostnad.

Maui Winery Havens
Dette spennende produktet innebærer at man får tilgang til en dedikert parkeringsplass på utvalgte vingårder i Australia og New Zealand. Prisen inkluderer parkeringsplass over natten på eksklusive vingårder, en gourmetkurv med lokale matvarer og en god flaske vin. Gjelder kun for Maui bobiler.

Britz Bikes
Ønsker dere å utforske omgivelsene videre med sykkel når dere har parkert for dagen? Bestill sykler med bobilen slik at man kan ta en sykkeltur når det måtte passe underveis. Gjelder kun for Britz, og kun på New Zealand.

Bli inspirert

Med Britz på Great Ocean Road i Australia.
Med Maui på Coromandel Peninsula i New Zealand.
Ta med familien og kjør fra Sydney til Brisbane.

Reiseforslag med bobil

.