Bobil

Foto: Ricky Dunn

Hjem > Bobil

Bobil i Australia og New Zealand

En rundreise med bobil i Australia og New Zealand er en opplevelse for livet. Friheten og fleksibiliteten en bobil gir gjør at man kan ta det som det kommer underveis, og for mange er dette den beste måten å oppleve Australia og New Zealand på.

Vi samarbeider tett med Australia og New Zealands ledende bobiltilbydere, som har bobiler for alle behov og budsjett. Vi har en bobil som passer for deg enten du er på jakt etter god komfort og smarte løsninger, eller vil ha en enklere bil som fortsatt er funksjonell.

Høye fjell, dype fjorder, regnskog, idylliske småbyer, vinområder og de vakre kystlinjene oppleves på en helt annen måte når man selv kan bestemme hvor lenge man skal være på hvert sted. Gjør et stopp der det passer og bli en dag eller to ekstra hvis dere forelsker dere i et spesielt område. Med bobil har man full fleksibilitet til å oppleve den fantastiske naturen i sitt eget tempo.

Campingplassene holder generelt høy standard, og mange har super beliggenhet. De fleste har et stort utvalg fasiliteter som gjør de like mye til resorter som campingplasser. Med bobil slipper man å pakke ned bagasjen hver gang man skal flytte på seg, i tillegg til at man får reise og overnatting for en rimelig penge.

Vi er selvfølgelig behjelpelige med planleggingen, og dere får veikart og informasjonshefte når dere henter ut bilen. Våre samarbeidspartnere har utleiestasjoner i alle byer med internasjonal flyplass, og det er mulig å levere tilbake bobilen i en annen by enn der den hentes. Slik får man både en smidig og kostnadseffektiv reiserute.

Prisene varierer avhengig av hva slags bobil man ønsker, leieperiode og når på året man skal reise. Bobil er en populær ferieform både i Australia og New Zealand, og de blir derfor fort utleid. Du bør derfor alltid bestille bobil i god tid før avreise fra Norge.

For å leie en bobil må man vanligvis kunne fremvise et internasjonalt førerkort før avreise. Dette kan ordnes hos NAF.

Maui – god komfort og smarte løsninger

Maui er et kvalitetsprodukt med høy komfort, innovativt design og smarte løsninger. Bobilene har sengeplasser for 2 til 6 personer og er utstyrt med alt man trenger av tilbehør, som kjøkkenutstyr, sengetøy og forskjellige praktiske gjenstander.

Mer om Maui i Australia

Mer om Maui i New Zealand

Maui ved Devils Marbles.
Maui ved Devils Marbles.
Foto: Ricky Dunn

Britz – for de eventyrlystne

Britz er bobilen for eventyrlystne familier og venner som liker å utforske nye steder. Utvalget består av alt fra mindre biler med soveplass og enkelt kjøkken, til de som er fullt utstyrt med toalett og dusj. Britz har også modeller med firhjulstrekk for de som vil dra utenfor allfarvei.

Mer om Britz i Australia

Mer om Britz i New Zealand

Britz i Australia.
Britz på vestkysten av Australia.

Forslag til kjøreruter i Australia og New Zealand

Roadtrip på New Zealand.
Kjør selv
På denne rundturen i New Zealand venter majestetisk og variert natur, koselige småbyer, livlige storbyer og opplevelser man ikke får noe annet sted i verden.
Les artikkelen
Cradle Mountain.
Kjør selv
Tasmania er et reisemål som blir stadig mer populært og med leiebil har man muligheten til å utforske byene, naturen og turistattraksjonene i eget tempo.
Les artikkelen
Wilsons Promontory.
Kjør selv
Kystveien mellom Sydney og Melbourne er en av Australias vakreste kjørestrekninger. Den varierte kjøreturen tar deg gjennom søvnige kystbyer, nasjonalparker som yrer av dyreliv og lange folketomme strender.
Les artikkelen
Kjør selv
I regionen sør for Perth venter det fantastisk mat og vin, store naturopplevelser og et historisk sus fra kolonitiden.
Les artikkelen
Queenstown.
Kjør selv
I løpet av seks dager på landeveien får dere oppleve Sørøyas røffe og unike naturlandskap, hvor fjell, skog, hav og isbreer møtes.
Les artikkelen
Byron Bay.
Kjør selv
Kyststrekningen mellom storbyene Sydney og Brisbane er perfekt for en ukes roadtrip. Underveis blir dere kjent med det ekte og autentiske Australia.
Les artikkelen
Great Barrier Reef Drive.
Kjør selv
På denne roadtripen utforsker dere kysten av Queensland i det nordøstre Australia. Langs denne kyststrekningen møter regnskogen Great Barrier Reef.
Les artikkelen
Tongariro National Park.
Kjør selv
Nordøya på New Zealand har store kontraster, fra grønt og frodig kystlandskap til Rotoruas “månelandskap” med synlig geotermisk aktivitet.
Les artikkelen
Maui på Great Ocean Road.
Kjør selv
På denne femdagers kjøreturen fra Melbourne til Adelaide får dere god tid til å utforske Australias røffe, men naturskjønne sørkyst langs Great Ocean Road.
Les artikkelen
Delfin i Monkey Mia.
Kjør selv
Kysten av Western Australia er et kontrastfylt landskap hvor outbacken møter kysten, og helt perfekt for roadtrip.
Les artikkelen
Britz ved Kata Tjuta.
Kjør selv
Denne roadtripen fra Adelaide til Darwin byr på essensen av Australia. Store opplevelser venter når dere krysser Australia fra sør til nord.
Les artikkelen
Mat og vin på New Zealand.
Kjør selv
På denne roadtripen fra Auckland til Christchurch får dere oppleve både anerkjente vindistrikter og New Zealands fascinerende natur.
Les artikkelen

Reiseforslag med bobil

Australia

21 dager

Fra 36 900,-

New Zealand

21 dager

Fra 38 500,-

Australia

14 dager

Fra 46 900,-

Australia

14 dager

Fra 27 900,-

Australia

19 dager

Fra 26 900,-

Bli inspirert

Britz ved Uluru.
Inspirasjon
Les våre beste grunner for å dra på bobilferie, og hvem vet, kanskje blir du hekta på friheten og naturopplevelsene.
Les artikkelen