Bobil i Australia

.

Hjem > Bobil > Bobil i Australia

Bobil i Australia

Vi samarbeider tett med Australias ledende bobiltilbydere, som har bobiler for alle behov og budsjett. Vi har en bobil som passer for deg enten du er på jakt etter god komfort og smarte løsninger, eller vil ha en enklere bil som fortsatt er funksjonell. Under finner du litt av utvalget vårt. Vi har også flere bobiler enn dette. Kontakt oss med dine behov og ønsker, og vi kan komme med råd.

Maui – god komfort og smarte løsninger

Maui er et kvalitetsprodukt med høy komfort, innovativt design og smarte løsninger. Bobilene har sengeplasser for 2 til 6 personer og er utstyrt med alt man trenger av tilbehør, som kjøkkenutstyr, sengetøy og forskjellige praktiske gjenstander. Vi anbefaler å legge til “Inclusive Pack” som eliminerer egenandelen og blant annet inkluderer propanflaske, piknikbord og stoler og barnesete (på forespørsel).

Maui Winery Havens
Dette spennende produktet innebærer at man får tilgang til en dedikert parkeringsplass på utvalgte vingårder i Australia. Prisen inkluderer parkeringsplass over natten på eksklusive vingårder, samt en inkludert opplevelse eller et produkt. Det er i tillegg mulig å bestille en gourmetkurv med lokale delikatesser.

Les mer om Maui Winery Havens (PDF)

Road trip fra Melbourne til Sydney med Maui.

Britz – for de eventyrlystne

Britz er bobilen for eventyrlystne familier og venner som liker å utforske nye steder. Utvalget består av alt fra mindre biler med soveplass og enkelt kjøkken, til de som er fullt utstyrt med toalett og dusj. Britz har også modeller med firhjulstrekk for de som vil dra utenfor allfarvei.

Alt av kjøkkenutstyr, sengetøy og andre praktiske gjenstander er inkludert. Vi anbefaler å legge til “Inclusive Pack” for å eliminere eller minske egenandelen (avhengig av biltype), og å få med blant annet piknikbord og stoler, propanflaske og barnesete (på forespørsel).

Ta med familien og kjør fra Sydney til Brisbane.

Forslag til kjøreruter i Australia

Delfin i Monkey Mia.
Kjør selv
Kysten av Western Australia er et kontrastfylt landskap hvor outbacken møter kysten, og helt perfekt for roadtrip.
Les artikkelen
Britz ved Kata Tjuta.
Kjør selv
Denne roadtripen fra Adelaide til Darwin byr på essensen av Australia. Store opplevelser venter når dere krysser Australia fra sør til nord.
Les artikkelen
Great Barrier Reef Drive.
Kjør selv
På denne roadtripen utforsker dere kysten av Queensland i det nordøstre Australia. Langs denne kyststrekningen møter regnskogen Great Barrier Reef.
Les artikkelen
Maui på Great Ocean Road.
Kjør selv
På denne femdagers kjøreturen fra Melbourne til Adelaide får dere god tid til å utforske Australias røffe, men naturskjønne sørkyst langs Great Ocean Road.
Les artikkelen
Byron Bay.
Kjør selv
Kyststrekningen mellom storbyene Sydney og Brisbane er perfekt for en ukes roadtrip. Underveis blir dere kjent med det ekte og autentiske Australia.
Les artikkelen
Cradle Mountain.
Kjør selv
Tasmania er et reisemål som blir stadig mer populært og med leiebil har man muligheten til å utforske byene, naturen og turistattraksjonene i eget tempo.
Les artikkelen
Wilsons Promontory.
Kjør selv
Kystveien mellom Sydney og Melbourne er en av Australias vakreste kjørestrekninger. Den varierte kjøreturen tar deg gjennom søvnige kystbyer, nasjonalparker som yrer av dyreliv og lange folketomme strender.
Les artikkelen
Kjør selv
I regionen sør for Perth venter det fantastisk mat og vin, store naturopplevelser og et historisk sus fra kolonitiden.
Les artikkelen

Start planleggingen av drømmereisen