Bobil i New Zealand

.

Hjem > Bobil > Bobil i New Zealand

Bobil i New Zealand

Vi samarbeider tett med New Zealands ledende bobiltilbydere, som har bobiler for alle behov og budsjett. Vi har en bobil som passer for deg enten du er på jakt etter god komfort og smarte løsninger, eller vil ha en enklere bil som fortsatt er funksjonell. Under finner du litt av utvalget vårt. Vi har også flere bobiler enn dette. Kontakt oss med dine behov og ønsker, og vi kan komme med råd.

Maui – god komfort og smarte løsninger

Maui er et kvalitetsprodukt med høy komfort, innovativt design og smarte løsninger. Bobilene har sengeplasser for 2 til 6 personer og er utstyrt med alt man trenger av tilbehør, som kjøkkenutstyr, sengetøy og forskjellige praktiske gjenstander. Vi anbefaler å legge til “Inclusive Pack” som eliminerer egenandelen og blant annet inkluderer propanflaske, piknikbord og stoler og barnesete (på forespørsel).

Maui Bikes
Ønsker dere å utforske omgivelsene videre med sykkel når dere har parkert for dagen? Bestill stativ og sykler med bobilen slik at man kan ta en sykkeltur når det måtte passe underveis. Gjelder kun i Christchurch.

Maui Winery Havens
Dette spennende produktet innebærer at man får tilgang til en dedikert parkeringsplass på utvalgte vingårder i New Zealand. Prisen inkluderer parkeringsplass over natten på eksklusive vingårder, samt en inkludert opplevelse eller et produkt. Det er i tillegg mulig å bestille en gourmetkurv med lokale delikatesser.

Les mer om Maui Winery Havens (PDF)

Med Maui på Sørøya på New Zealand.

Britz – for de eventyrlystne

Britz er bobilen for eventyrlystne familier og venner som liker å utforske nye steder. Utvalget består av alt fra mindre biler med soveplass og enkelt kjøkken, til de som er fullt utstyrt med toalett og dusj. Britz har også modeller med firhjulstrekk for de som vil dra utenfor allfarvei.

Alt av kjøkkenutstyr, sengetøy og andre praktiske gjenstander er inkludert. Vi anbefaler å legge til “Inclusive Pack” for å eliminere eller minske egenandelen (avhengig av biltype), og å få med blant annet piknikbord og stoler, propanflaske og barnesete (på forespørsel).

Britz Bikes
Ønsker dere å utforske omgivelsene videre med sykkel når dere har parkert for dagen? Bestill stativ og sykler med bobilen slik at man kan ta en sykkeltur når det måtte passe underveis. Gjelder kun i Christchurch.

Med Britz på Nordøya på New Zealand.

Forslag til kjøreruter i New Zealand

Tongariro National Park.
Kjør selv
Nordøya på New Zealand har store kontraster, fra grønt og frodig kystlandskap til Rotoruas “månelandskap” med synlig geotermisk aktivitet.
Les artikkelen
Roadtrip på New Zealand.
Kjør selv
På denne rundturen i New Zealand venter majestetisk og variert natur, koselige småbyer, livlige storbyer og opplevelser man ikke får noe annet sted i verden.
Les artikkelen
Queenstown.
Kjør selv
I løpet av seks dager på landeveien får dere oppleve Sørøyas røffe og unike naturlandskap, hvor fjell, skog, hav og isbreer møtes.
Les artikkelen
Mat og vin på New Zealand.
Kjør selv
På denne roadtripen fra Auckland til Christchurch får dere oppleve både anerkjente vindistrikter og New Zealands fascinerende natur.
Les artikkelen

Gjør drømmereisen til virkelighet