Søk
Generic filters
Velg en side

Bryllup og romantikk

Bryllup og romantikk

Bryllup og romantikk

Av alle reiser i livet er bryllupsreisen helt spesiell. Da ønsker man ikke trengsel på strendene eller i gatene, men heller å oppleve det vakre og spennende dere to i sammen.

Det finnes knapt noe sted som passer bedre for en romantisk bryllupsreise enn Australia. Her kan dere gjemme dere bort og ikke bli funnet før dere selv ønsker det, og for et nygift par er listen over hva man kan finne på i Australia nærmest uendelig – oppleve storbyens støy og sjarm, svømme hånd i hånd over korallrevet, se det unike dyrelivet på nært hold eller bare slappe av på stranden sammen.

Tenk å kunne se din kjæreste dypt inn i øynene over en middag med stearinlys på en strand i Australia, med havets dønninger og palmenes svake sus som eneste selskap. Dere har hele den glødende solnedgangen for dere selv, og snart slutter den fløyelsmyke natten seg om dere. Vi har avtaler med en rekke resorter og turoperatører som legger alt til rette for de som vil oppleve drømmen om en romantisk bryllupsreise i Australia.
 

Bryllup i Australia

Drømmer dere om bryllup på en strand i Australia? Det er hverken dyrt eller vanskelig. La oss hjelpe dere med å arrangere et eventyrbryllup i vakre omgivelser.

Stadig flere nordmenn velger å dra ut i verden for å avgi ekteskapsløftet, og et mer romantisk sted for et bryllup enn Australia skal man lete lenge etter. Et bryllup her vil bli en opplevelse og et minne for livet! Vi kan arrangere hele vielsen for dere, gjerne i samarbeid med Sjømannskirken i Sydney, og resortene har selvsagt også spesialpakker til alle brudepar med suiter for nygifte som ønsker å være for seg selv.

Kontakt oss med deres ønsker og vi kan hjelpe dere med å gjøre drømmen til virkelighet.

Lizard Island Resort
Lizard Island Resort er et perfekt sted for bryllupsreisen.

Katalog for bryllupsreiser

Bryllupsreiser-katalogen

Av alle reiser i livet er bryllupsreisen helt spesiell, og vi opplever at stadig flere kontakter oss for å oppleve en romantisk bryllupsreise til Australia eller noen av øyene i Stillehavet. Vi har derfor laget en egen katalog som kun fokuserer på bryllupsreiser til Australia, Fiji, Cook øyene, Tahiti og Ny-Caledonia.

Hvorfor velge Australiareiser?

ikon1

Fagkunnskap om Australia og New Zealand

Alle våre ansatte har enten bodd eller reist mye i Australia og New Zealand, og kjenner hver eneste by, øy og avkrok. Ekspertisen vår finner du ikke hos noen andre. Vi gir deg svar på alt du lurer på, som hvordan været er, hvilke hotell som passer ditt budsjett og mulige reiseruter.

ikon5

Trygghet

Bestiller du reisen din gjennom oss, er du beskyttet av Pakkereiseloven og Reisegarantifondet. Det betyr blant annet at dersom et fly blir forsinket, hvis det blir uvær, streik eller kanselleringer, så hjelper vi deg. Gjennom Reisegarantifondet er du også dekket dersom et hotell eller flyselskap går konkurs.

ikon4

Vi er til å stole på

Vi har ingen interesse av å selge deg noe vi ikke tror du blir fornøyd med, og vi står for kvaliteten på det vi selger. I motsetning til et anonymt nettsted, er vi mennesker du kan snakke med – både før, under og etter reisen.

ikon3

Vi gjør reisen rimeligere og smidigere

Etter mange år i bransjen, har vi gode prisavtaler med våre samarbeidspartnere, noe som kommer deg til gode når vi hjelper deg med reiseruten. Vi har også mulighet til å bestille internasjonale og innenlands flybilletter samtidig, noe som gir en gunstigere totalpris.

ikon2

Du sparer tid

Det er mange forberedelser før du legger ut på en stor reise. Visum, internasjonalt førerkort, transittider, og hvordan kommer du deg egentlig fra flyplassen til hotellet? Vi hjelper deg med alle forberedelser, sånn at du kan bruke tiden din på andre ting, som å glede deg til reisen Down Under!

Start planleggingen av drømmereisen

Pin It on Pinterest