10-dagerscruise i Kimberley

.

Hjem > Cruise > 10-dagerscruise i Kimberley
Kart - Kimberley

10-dagerscruise i Kimberley

Cruise

10 dager/10 netter

Broome – Wyndham/Kununurra

Avreise fra Broome

Juni-august

Fra kr. 140 000 per person når to reiser sammen

Få et tilbud

Dette er den ultimate måten å oppleve Australia via sjøveien i behagelige og trygge omgivelser. Om bord på skipet «True North» nyter vi god mat mens vi snirkler oss langs det fantastiske kystlandskapet fra Broome til Wyndham (evt. motsatt vei) med flere avstikkere opp elveløp for å oppleve den særegne naturen der landet møter vannet. På denne måten kommer vi tett på storslagen natur som ikke er tilgjengelig fra landeveien. Ikke minst byr seilasen på sportsfiskemuligheter som nesten garantert vil bli dine beste fiskehistorier!

På denne måten kommer vi tett på storslagen natur som ikke er tilgjengelig fra landeveien. Ikke minst byr seilasen på sportsfiskemuligheter som nesten garantert vil bli dine beste fiskehistorier!

Dag 0

Vi border skuta kl. 17 og blir møtt med velkomstdrinker. Like etter avreise serveres det middag mens kapteinen setter kurs for Yampi Sound.

Dag 1

Blant høydepunktene vi får se på nært hold er ikoniske The Horizontal Falls. Mot tillegg i prisen tilbys guidet tur i helikopter.

True North.
Se utsikten fra et helikopter.

Dag 2

Dagen begynner med muligheten til elvefiske før en overkommelig klatretur tar oss opp til en kunstutstilling utenom det vanlige. Mens det serveres en deilig lunsj om bord på båten litt senere, er vi på vei mot Montgomery Reef. Der kan man oppleve et helt unikt økosystem hvor enorme korallrev stiger opp av havet når tidevannet trekker seg tilbake – og et yrende marint dyreliv åpenbarer seg.

Dag 3

I det vi tar turen inn Prince Regent River er det duket for enda et lite paradis for sportsfiske. Det varierte landskapet med naturlige vannkilder byr på glimrende tur- og bademuligheter.

Dag 4

Dagen byr på flere alternativer. Fisketur, guidet tur i mindre båter eller helikoptertur mot tillegg i prisen. Nyt gourmetmaten fra båtens kjøkken i et av verdens mest avsidesliggende naturlandskap.

Dag 5

Vi våkner opp på vei inn Hunter River, et vassdrag omtrent så langt fra allfarvei det er mulig å komme. I mangroveskogen som omkranser bredden tilbys forskjellige ekspedisjoner med mindre båter. Noe for enhver smak, enten du har mest lyst til å se på fugleliv og enorme krokodiller, fiske etter elvemonstre eller prøve «mud-crabbing».

Når det drar seg mot kveld seiler vi inn i havnen i Prince Frederick. Nyt den vakre solnedgangen med en drink på stranda – eller med en fiskestang i hånda.

Dag 6

Bli med på østersjakt og nyt delicatessen rett fra klippene med noen dråper sitron. Vi utforsker mer av det marine livet og lokal kunst.

True North.
Skipet kan gå tett på fossefallene.

Dag 7

The Mitchell River er kjent for stor barramundi og enda større krokodiller. Videre oppover elven er det ingen krokodiller og ypperlige bademuligheter. Igjen kan man velge mellom forskjellige aktiviteter, og om du ikke er smittet av sportsfiskebasillen ennå byr anledningen seg nok en gang.

Dag 8

Denne dagen stifter vi bekjentskap med “the Bradshaws” – trolig verdens eldste kjente billedkunst. Nye fossefall dukker opp i landskapet og byr på gode fotomuligheter.

Dag 9

Vi seiler oppover elven King George og ankrer opp nær foten av tvillingfossen The King George Falls. Dagen kan brukes til fottur i den vakre naturer eller man kan rusle rundt i Tranquil Bay.

Dag 10

“True North” legger til kai i Wyndham tidlig om morgenen og på land venter bussen som tar deg videre til Kununurra ca 10 mil unna. Herfra går det transport til forskjellige destinasjoner med Darwin som nærmeste storby.

Les også: Eksklusiv cruise- og storbyferie

Bli bedre kjent med cruiset i Kimberley.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Se også

Australia, New Zealand

16 dager

Fra 37 500,-

Australia, New Zealand, Jorden rundt

13-117 dager

Fra 33 500,-