Coral Expeditions

.

Hjem > Cruise > Coral Expeditions
Kart Great Barrier Reef

Coral Expeditions

Cruise

3, 4 eller 7 netter

Great Barrier Reef

Avreise fra Cairns

Hele året

Få et tilbud

Coral Expeditions har spesialisert seg på cruise med mindre skip, og tilbyr ulike cruise på Great Barrier Reef med 3, 4 eller 7 netter om bord på skipet.

Med kun i underkant av 21 lugarer og maksimalt plass til 42 passasjerer er skipene mye mindre enn hva man forbinder med cruise i Karibien eller Middelhavet. Det er en uformell atmosfære om bord med bl.a. en «open bridge policy» som betyr at passasjerene stort sett alltid er velkomne til å ta en tur og hilse på offiserene på broa.

Kjenn roen senke seg etter hvert som Coral Expedtions setter kursen mot nye eventyr på det fantastiske og fascinerende Great Barrier Reef. Våkn opp til nye opplevelser på steder som ligger utenfor den vanlige turistløypen. Besøk eksotiske små øyer, vakre hvite sandstrender, rolige bukter og det utrolige ytre revet. Innimellom stopper dere ved noen av de mange øyene og du kan bli med på utflukter og guidede turer. Enkelte dager tilberedes også lunsj på stranda.

For de aller fleste er det nok allikevel det yrende og fargerike livet under vann som er den største opplevelsen med et cruise på Great Barrier Reef. Snorkelutstyr er inkludert i prisen, og tur med glassbunnbåt tilbys også. Skipene har med egne marinbiologer som gir et levende innblikk i det unike dyrelivet og det spesielle økosystemet som har skapt livet på revet.

Bli bedre kjent med Coral Expeditions.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Se også

Queensland

13 dager

Fra 33 500,-

Kimberley

10 dager

Fra 140 000,-