Princess Cruises

.

Hjem > Cruise > Princess Cruises

Princess Cruises er et tradisjonsrikt rederi med destinasjoner over hele kloden. Hvis du ønsker å oppleve Australia og New Zealand sjøveien er et cruise en fin måte å gjøre det på. Man pakker ut på lugaren sin på dag én og våkner opp på nye destinasjoner uten å måtte bruke tid på ompakking og reising mellom flyplasser og hoteller.

Aktiviteter om bord

Tiden dere tilbringer om bord er så aktiv eller avslappende som dere selv vil fra dag til dag. Nyt late dager på soldekket og i spa avdelingen, eller ta en tur på treningssenter for å holde formen vedlike. I tillegg er det et bredt utvalg av aktiviteter med noe for enhver smak; kunstutstillinger, casino, vinsmaking, foredrag, kino og sceneshow av Broadway-kaliber på kveldstid.

Se aktuelle cruise.

Matopplevelser

En av fordelene med store skip er at det er plass til et bredt utvalg av restauranter med forskjellige kjøkken, inspirert av matkultur fra alle verdens hjørner. Nyt maten i restauranten, på dekk eller levert på lugaren.

To av kokkene som har utviklet restaurantkonseptene er franske Emmanuel Renaut og kinesiske Richard Chen, som begge kan vise til Michelin-stjerner for restauranter med kjøkken fra deres respektive opprinnelsesland. 

Á la Carte-menyen suppleres med lokale retter i takt med hvor i verden skipene befinner seg. Her kan du forvente sjømat i Alaska, street tacos i Mexico, curry i India og pasta i Italia. Og er du av typen som liker dekadente desserter vil du elske konseptet Chocolate Journeys.

Seks forskjellige restauranter er inkludert i all inclusive-prisen, men man kan også velge fine dining på ytterligere fire konseptrestauranter. 

Familievennlig

Aktivitetene om bord er tilrettelagt for både kvalitetstid med familien og for at barna skal aktiviseres på egenhånd mens de voksne får tid for seg selv. I tillegg til svømmebasseng på soldekket er det et badeland hvor både små og store barn gjerne tilbringer dagen.

Barne- og ungdomsklubbene gjør det enkelt for de yngre å bli kjent og holde seg i aktivitet. Aldersintervallene begynner på 6 mnd til 2 år. Videre er det egne klubber for alderen 3 til 7 år, 8 til 12 år, 13 til 17 år og en for unge voksne fra 18 til 20 år.

Destinasjoner

Cruise er en glimrende måte å få sett mest mulig av Australia. Som kjent er mesteparten av kontinentet ørken og det er hovedsakelig langs kysten både mennesker og det fascinerende dyrelivet holder til. Varigheten på cruisene og antall havner man legger til i varierer fra to overnattinger, til 28 dager for cruise rundt hele kontinentet med stopp i 14 havner underveis. Og mellom ytterpunktene et stort utvalg cruise med forskjellig lengde, tema og destinasjoner. Man kan begynne og avslutte i samme by, eller bruke cruiset som en transportetappe mellom land eller byer.

New Zealand har en variert kyst med et majestetisk naturlandskap, som er som skapt for å oppleves sjøveien. Høye, snødekte fjell stuper ned i dype fjorder. Og i vannet er det et yrende liv med blant annet hval, delfiner og sjøfugler. Landet består hovedsakelig av to øyer, Nordøya og Sørøya. Klimaet varierer fra subtropisk til subarktisk selv om distansene er korte.

Princess cruises har dessuten godt utvalg av cruise i hele Stillehavet, som eventuelt kan kombineres med Australia og New Zealand. Man kan begynne på den amerikanske vestkysten og gå i land i Australia, eller omvendt. Og mellom de to kontinentene velge om ferden skal gå innom for eksempel Hawaii, Fransk Polynesia, Fiji eller Ny-Caledonia, for å nevne noen av de mest kjente destinasjonene.

Skipene

Skipene som seiler i Oseania og Stillehavet er Coral Princess, Grand Princess, Royal Princess og Majestic Princess. Passasjerkapasiteten på disse er henholdsvis 2000, 2600 og 3500 på de to sistnevnte. Samtlige er enten bygget eller renovert i perioden 2019 til 2021. Felles for skipene er stort utvalg i spisesteder, underholdning, shopping og velvære. Størrelsen gir plass til blant annet kinosal, teater, badeland, basketballbane og mye mer.

Aktuelle cruise

Jorden rundt

117 dager

Fra 203 500,-

Queensland

13 dager

Fra 33 500,-

Australia, New Zealand

16 dager

Fra 37 500,-

Få et tilbud

Send oss dine ønsker.

En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Få et tilbud

Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du Australiareisers personvernpolicy.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30