Flybilletter

.

Hjem > Flybilletter

Flybilletter

Flybilletter til Australia og New Zealand har aldri vært billigere, og med flere direkteruter fra Oslo har det aldri vært enklere å komme seg «down under».

Flyselskapene har til stadighet kampanjer med gode priser, og det kreves spesialkompetanse for å finne de beste og billigste i jungelen av priskombinasjoner og flyruter. Derfor bør du kontakte oss for å få informasjon om hvilke priser som er de gunstigste for din reise. Dette gjelder uansett om du foretrekker å reise på økonomiklasse, businessklasse eller First Class.

Flere flyselskaper gir sine passasjerer mulighet til å stoppe på veien til og fra Australia og/eller New Zealand, uten ekstra kostnader. Det kan være greit å stoppe underveis, både for å dele opp den lange flyreisen og for å oppleve et eller to eksotiske land og kulturer på veien. De fleste flyr via Asia og Midtøsten, men det er også mulig å reise om USA – eller man kan fortsette jorden rundt. For å se våre jorden rundt reiseforslag kan du klikke her.

Kjøper du flybillettene dine hos oss får du:

  • Mulighet til å stoppe i Singapore, Hong Kong, Bangkok, Dubai, Doha, Los Angeles eller et annet spennende sted på vei til eller fra «down under»
  • Mulighet for å fly inn til en by og hjem fra en annen
  • Tilgang til rimelige innenriks flybilletter i Australia og New Zealand
  • Tilgang til rimelige flybilletter mellom Australia, New Zealand og øyene i Stillehavet
  • Mulighet til å endre eller kansellere mot et gebyr på en del flybilletter
  • Gode råd og ekspertise om hvor du bør reise og hva du bør oppleve fra våre reisekonsulenter som er eksperter på Australia, New Zealand og øyene i Stillehavet
  • Tilgang til alle de beste kampanjeprisene

Under er noen av de flyselskapene vi samarbeider mest med.

Flyselskap

Emirates.
Emirates.

Emirates

Å reise handler ikke bare om destinasjonen, men også om hvordan du kommer deg dit. Fly bedre med Emirates.

Singapore Airlines.
Singapore Airlines.

Singapore Airlines

Singapore Airlines har i alle år vært kjent for førsteklasses service, og nå kan du oppleve denne servicen allerede helt fra avreise fra Stockholm og København.

Qantas.
Qantas.

Qantas

Qantas er et naturlig valg til Australia, New Zealand og på reiser jorden rundt. De er en av verdens ledende langdistanseoperatører, stolte av å være kjent for både service og sikkerhet.

Air New Zealand.
Air New Zealand.

Air New Zealand

Air New Zealand tilbyr flere stopovermuligheter til New Zealand enn noen andre flyselskap. Du kan faktisk velge mellom hele 8 ulike destinasjoner.

Cathay Pacific.
Cathay Pacific.

Cathay Pacific

Flyselskapet Cathay Pacific har flere ganger mottatt utmerkelsen “Verdens beste flyselskap”, og er derfor et opplagt valg når reisen går til Australia eller New Zealand.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30