Cathay Pacific

.

Hjem > Flybilletter > Cathay Pacific

Velkommen om bord hos Cathay Pacific

Flyselskapet Cathay Pacific har flere ganger mottatt utmerkelsen “Verdens beste flyselskap”, og er derfor et opplagt valg når reisen går til Australia eller New Zealand.

Om bord vil du oppleve service i toppklasse. Besetningen er imøtekommende, vennlige og profesjonelle, og vil gjøre alt de kan for å gjøre reisen så behagelig som mulig.

På økonomiklasse slapper du av i behagelige seter med en egen 9,0 tommers TV-skjerm, hvor du finner timesvis med underholdning, mens du nyter gratis mat og drikke.

Hvis du vil øke komforten ytterligere noen hakk kan billetten oppgraderes til Premium Economy. Her får du mer benplass, større seter og litt ekstra luksus som støydempende hodetelefoner.

Med Premium Economy kan du også sjekke inn 5 kg ekstra i tillegg til 30 kg som er standard hos Cathay Pacific. Setene er svært komfortable og kan lenes bakover for en ideell hvilestilling. Du blir ønsket velkommen med Champagne og en meny med forskjellige valgmuligheter for mat og drikke.

Cathay Pacific - Premium Economy Class
Cathay Pacific – Premium Economy Class

Kabinklasser

Cathay Pacific - Economy Class
Cathay Pacific – Economy Class

Economy Class

Len deg tilbake i behagelige seter designet for din komfort. Velg blant filmer og musikk fra en innholdsrik underholdningsmeny. Med setereservasjon på forhånd kan du også bestille sete med ekstra benplass.

Cathay Pacific - Premium Economy Class
Cathay Pacific – Premium Economy Class

Premium Economy Class

Denne oppgraderte klassen gir deg blant annet større sete og mer benplass, mens du nyter den gode servicen og velger mat og drikke fra en meny. Besetningen vil ønske deg velkommen med et glass champagne og snacks.

Cathay Pacific - Business Class
Cathay Pacific – Business Class

Business Class

Med Business Class får du prioritert innsjekking og ombordstigning. I en eksklusiv og romslig kabin kan du nyte et bedre måltid i prisbelønte seter. Du får dessuten tilgang til lounge.

Cathay Pacific - First Class
Cathay Pacific – First Class

First Class

Gjør reisen til en del av ferieopplevelsen med din egen private suite, luksuriøse detaljer og service i verdensklasse. Selvfølgelig inngår prioritet og tilgang til lounge.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30