Emirates

.

Hjem > Flybilletter > Emirates

Velkommen ombord hos Emirates

Å reise handler ikke bare om destinasjonen, men også om hvordan du kommer deg dit. Fly bedre med Emirates.

Emirates er et av verdens største flyselskap og tilbyr daglige avganger fra Oslo til Dubai og videre ut til over 150 destinasjoner over hele verden. Emirates tilbyr topp kvalitet til alle sine reisende og er stolte av å kalle seg en preferert partner av Australiareiser og våre datterselskap. Emirates tilbyr også videreforbindelser med partnere til destinasjoner de ikke selv flyr til på alle kontinent. 

Reiser du fra og til en annen flyplass i Norge, på en gjennomgående flybillett,  kan du benytte deg av «domestic transfer» og forenklet tollklarering ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Det vil si at du ikke henter ut bagasjen i Oslo men den går gjennomgående til siste destinasjon. Les mer om «domestic transfer» her.

Emirates crew.
Emirates crew.

Underholdning ombord

Emirates’ prisvinnende underholdningssystem, ice, byr på inntil 6500 kanaler med underholdning. På HD berøringsskjermer finner man filmer i de fleste sjangre og på mange språk, prisvinnende tv-serier, dokumentarer, musikk, lydbøker, spill og man kan se live sport- og nyhetssendinger. Du finner alltid et utvalg norske, svenske og danske filmer ombord. Det finnes også et godt utvalg underholdning for de minste reisende.

Alle seter i alle klasser har tilgang til strøm, og reiser man med Airbus A380 kan man også synce spillkonsoller til skjermene i seteryggen. Gjennom Emirates-appen kan du opprette din egen spilleliste og synkronisere den ombord for timesvis med underholdning helt etter din smak. Emirates tilbyr wifi ombord på alle sine fly, og er du Skywards-medlem kan du chatte med venner og familie gjennom hele flighten uten kostnad.

Resirkulering og gjenbruk

Emirates serverer millioner av måltider på sine flygninger hver dag og resirkulerer og gjenbruker alt de bruker til servering. I stedet for å sende alt til søppelfyllingen blir måltidsbrett, snackstallerkener og boller i Economy og Premium Economy Class vasket, malt opp og omgjort til nye elementer til bruk i serveringen. Produksjonsanlegget for resirkuleringen ligger i De forente arabiske emirater og anlegget er bygget rundt bærekraftige tiltak som solenergi, effektiv vannbruk og minimering av avfall.

Emirates Economy Class.
Emirates tilrettelegger ekstra for barna.

Reise med barn hos Emirates

Reising med barn krever mye planlegging. Emirates forsøker å ta på seg noen av oppgavene med tjenester som gjør at du får en bekymringsfri reise fra bestilling til landing. Er barnet under 2 år kan man bestille seter hvor det er plass til å henge opp en babykurv eller man kan ta med seg sitt eget bilsete. Ved transit i Dubai tilbys utlån av gratis barnevogn og disse desinfiseres regelmessig for å holde barna dine trygge. Emirates sørger for at de unge reisende får smakfulle og sunne måltider. Det er også mulighet for å bestille spesialmat hvis barnet har behov for dette. Det finnes alltid en overraskelse på lur til barna tilpasset alder. Det kan være leker, aktivitetshefter, en bamse eller reiseeffekter.

Velkommen ombord til Emirates.

Kabinklasser

Emirates Economy Class.
Emirates – Economy Class.

Economy Class

Du kan forvente mer fra Emirates økonomiklasse. Her tilbys puter og tepper til alle reisende og i økonomiklasse er også teppene laget av 100% resirkulerte plastflasker. De romslige og komfortable setene kan lenes tilbake for økt komfort, de har hodestøtte og det deles ut høretelefoner til alle. Inkludert er alltid gode måltider med flere retter tilpasset tiden på døgnet man flyr, lengden på reisen og regionene flightene går i mellom. De reisende tilbys også et bredt utvalg gratis drikkevarer både med og uten alkohol.

Emirates - Premium Economy Class.
Emirates – Premium Economy Class.

Premium Economy Class

Den nye Emirates Premium Economy har ankommet på flere av Airbus A380-flyene på ruter fra Dubai. Produktet rulles ut på nye fly hver måned, spør din kontaktperson om dette er tilgjengelig på dine flighter. Synk ned i brede, kremfargede skinnseter og nyt ekstra plass til å strekke deg ut på polstrede fotstøtter. Justerbare nakkestøtter og ekstra tilbakelening hjelper deg med å få komforten helt riktig før du sovner under stjernene i stemningsbelysningen. Måltidene blir servert på servise fra Royal Doulton med bestikk av rustfritt stål innpakket i lin. Det polerte spisebordet brettes pent inn i setet og sidebordet kan brukes som underlag til favorittdrinken din. Velg mellom et bredere utvalg av drikkevarer fra en utvidet liste, inkludert en musserende Chandon-vin, spesielle årganger fra vinlisten i Business Class og kvalitetssjokolade.

Emirates Business Class.
Emirates – Business Class.

Business Class

Alle reisende i Business Class blir tilbudt sjåførservice ved over 70 av Emirates’ destinasjoner over hele verden. Du blir hentet på valgt adresse innenfor en gitt kilometeravstand fra flyplassen, og dette varierer fra destinasjon til destinasjon. For reise til Oslo Lufthavn Gardermoen, Arlanda og Kastrup inkluderes henting og kjøring i en radius på 80 km fra flyplassene. Når du har ankommet flyplassen og sjekket inn via egen skranke og kommet smidig gjennom security via «fast track», kan du nyte en komfortabel ventetid i lounger operert av partnere eller av Emirates selv. 

Romslige seter venter deg om bord, som gjøres om til en seng med madrass, tykk pute og mykt teppe når du skal sove. Reiser du med et av A380-flyene, har du også tilgang til en hyggelig lounge ombord i flyet. Måltidene ombord i Business Class er en smakfull og spennende opplevelse med alt fra søtt til salt snacks, til gourmetmåltider og gratis champagne. Som reisende i Business Class kan du forhåndsbestille hovedretten din så tidlig som 14 dager og opptil 24 timer før avgang, så du er sikret å få servert din favoritt. Du kan velge mellom et bredt utvalg drikkevarer både med og uten alkohol, og du finner ofte spennende og eksklusive viner fra vinlisten. Emirates er ekstra stolte av å ha vært partner av Dilmah te i over 30 år som serveres ombord, og i A380 Onboard lounge kan du bestille Dilmah Elixir Breeze mocktail laget med den eksklusive teen.

Emirates First Class.
Emirates – First Class.

First Class

Så nærme du kan komme ditt eget privatfly. Lukk døren og du er i ditt eget private hotellrom i luften. Start reisen med et utvalg amuse-bouche. De små og eksklusive gourmetrettene vil friste smaksløkene før du utforsker mer fra menyen. Kanskje du ønsker å nyte sjenerøse porsjoner med god kaviar servert med syv ulike tilbehør. Emirates er nøye når det gjelder å bevare den unike smaken, og serverer selvfølgelig kaviaren med en perlemorskje. Fra gourmet‑småretter og god kaviar til et flott flerretters måltid eller filmsnacks, er det alltid en unik opplevelse å spise ombord på Emirates First Class.

Kokkene tar deg med rundt i verden med autentiske retter laget med lokale sesongråvarer. Du kan for eksempel få australsk angusbiff og ost fra Yarra Valley, italiensk olivenolje og produkter fra lokale gårder i Japan. Bestill retten du vil ha til din private suite når som helst og spis fra eksklusivt porselensservise fra Royal Doulton med Robert Welch‑bestikk. Emirates er også stolt partner av champagnehuset Moët & Chandon og i First Class serverer de som eneste flyselskap Dom Perignon ombord.

Ingenting er vel som en forfriskende dusj etter en lang reise. På A380-flyene kan man som reisende i First Class nyte en forfriskende dusj i shower spa med et utvalg av toalettartikler fra Bvlgari og signaturprouktene fra Timeless Spa.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30