Singapore Airlines

.

Hjem > Flybilletter > Singapore Airlines

Velkommen om bord hos Singapore Airlines

La flyturen bli en del av ferieopplevelsen

Bytt ut skoene med tøfler og len deg tilbake. Sett på en av favorittfilmene dine mens du nyter nytraktet kaffe, en cocktail eller fersk juice. Den hjemmekoselige følelsen blir garantert med på turen når du velger Singapore Airlines. Enten du reiser ut i verden på eventyr, eller er på vei hjem igjen.

Singapore Airlines tar deg ikke bare til nye steder, men også til nye muligheter. Det handler ikke bare om innovasjon, men å skreddersy turen etter nettopp dine behov – på hver eneste reise.

Singapore Airlines - First Class
Singapore Airlines – First Class

Den luksuriøse sfæren Suitene tilbyr er perfekt for de store anledningene. På Business Class tilbringes reisen i usjenerte omgivelser som innbyr til både avslapping og jobbing. Uansett klasse vil du oppleve intuitiv service ombord som sørger for den gode reiseopplevelsen. Og finnes det et bedre sted å la tankene sveve, enn 10.000 meter oppe i lufta?

Underholdning

På en 13,3 tommers touchscreen kan du velge blant over 1800 alternativer – filmer, serier, musikk, spill og apper. Høretelefonene er utstyrt med støydemping på klassene First, Business og Premium Economy. På utvalgte flyvninger tilbys internettforbindelse som lar deg surfe på nett og kommunisere med venner, familie eller kollegaer.

Les også: Fly til Australia med komfortable Singapore Airlines

Kabinklasser

Singapore Airlines - Economy Class
Singapore Airlines – Economy Class

Economy Class

På økonomiklasse er setene designet for å gi mest mulig plass, også når seteryggen foran lenes bakover. Om ønskelig kan seter med ekstra beinplass bestilles. Hodestøtten kan justeres fire veier og sørger for komfort og en behagelig sovestilling. Setene er også utstyrt med fotstøtte. Reisen starter med utdeling av varme håndklær, og det er valg

Singapore Airlines - Premium Economy Class.
Singapore Airlines – Premium Economy Class.

Premium Economy Class

Denne oppgraderte klassen gir deg prioritert innsjekking, ombordstigning og bagasje. I en eksklusiv, romslig 2-4-2-kabin er setene bredere og har mer benplass enn på vanlig økonomiklasse. Setet kan forlenges slik at bena kan hviles i en behagelig og tilbakelent stilling, mens du nyter den prisbelønte servicen ombord. Innebygget i setet finner du to USB-porter, strømtilgang for lading og justerbar leselampe. Fra utvalgte flyplasser har man også tilgang til en egen «Book the Cook»-meny for Premium Economy.

Singapore Airlines - Business Class.
Singapore Airlines – Business Class.

Business Class

Singapore Airlines’ nye seter på Business Class byr på to nye setestillinger; “the Lazy Z” og “the Sundeck”. Førstnevnte sørger for en hvilestilling hvor tyngdepunktet blir perfekt balansert, mens “the Sundeck” gir en deilig, tilbakelent posisjon med beina på en skammel. Og når du vil sove kan setet strekkes ut til en seng på nesten to meters lengde, hvor sengetøy og pute selvsagt er inkludert. En sidekonsoll sørger for praktisk oppbevaring av laptop og annet. I likhet med First Class gir Business Class tilgang til konseptet “Book the Cook”. Lobster Thermidor er signaturretten blant mange kulinariske høydepunkt.

Singapore Airlines - First Class.
Singapore Airlines – First Class.

First Class

Den intime kabinen og personlige servicen gjør reisen enda mer eksklusiv. Frokost på senga – når på døgnet du måtte ønske det. “Book the Cook” til middag og kabinpersonale som alltid er tilgjengelig for å yte service. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. På First Class vil du erfare at helheten er mer enn summen av detaljer. Materialer av aller høyeste kvalitet benyttes for best mulig komfort. Sømmen i setene er diamantformet slik at du sitter like behagelig uansett stilling.

Singapore Airlines - First Class Suite
Singapore Airlines – First Class Suite

First Class Suite

Ombord på alle Singapore Airlines A380 kan du oppleve Suites, en unik versjon av First Class med egen private kabin med lenestol, seng og flatskjerm. Et stort bord gir mulighet for at to gjester kan spise sammen som på restaurant, og er man to som reiser sammen kan man bestille suiter som kan kombineres for å gi en dobbeltseng. Suites finnes i to ulike versjoner avhengig av hvilken rute man velger. Begge er flotte og unike opplevelser, men legger man turen via London eller Zurich kan man oppleve de aller nyeste.

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30