Foto: Singapore Airlines

Hjem > Inspirasjon > Fly til Australia med komfortable Singapore Airlines

Fly til Australia med komfortable Singapore Airlines

Sist oppdatert:

Singapore Airlines er et av våre førstevalg på reiser til Australia. Ikke bare regnes de som et av verdens beste flyselskap, de har også et bredt rutetilbud og fine kombinasjonsmuligheter.

Med Singapore Airlines starter ferien i det øyeblikket du stiger om bord. Her kan du lene deg tilbake i komfortable seter og nyte service- og underholdningstilbudet. Bli oppvartet med kulinariske retter som er nøye utviklet av selskapets kokker, med tilhørende drikke. Ikke bare går flyreisen raskere når du har det litt mer komfortabelt, det er også den perfekte starten på reisen.

Helt siden Singapore Airlines ble stiftet som eget selskap i 1972, har flyselskapet vært innovative og bransjeledende. Med en moderne flyflåte, gourmetmat, et bredt underholdningstilbud og komfortable seter i alle kabinklasser, har Singapore Airlines gjennom årenes løp satt standarden for langdistanseflyvninger.

Kabinpersonalets servicenivå er verdenskjent, og det samme er flyvertinne-uniformen sarong kebaya, som ble designet av den franske moteskaperen Pierre Balmain. Uniformen er et velkjent symbol på Singapore Airlines og brukes fortsatt av selskapets kvinnelige kabinpersonale. Såpass ikonisk er uniformen at den havnet på Madame Tussauds i London allerede i 1993.

Singapore Airlines - First Class Suite (A380).
Den ikoniske uniformen Sarong Kebaya – her foran de private First Class Suitene på A380.

Kabinklasser

I tillegg til vanlig økonomiklasse, har Singapore Airlines en premium økonomiklasse som gjør reisen litt mer behagelig til en rimeligere penge enn Business Class. Du får blant annet bedre plass, hevbar fotstøtte, prioritert innsjekk og kan forhåndsbestille mat. Vil du ha høyere standard og en uovertruffen reiseopplevelse, så anbefaler vi deres prisbelønnede Business Class, First Class og private suiter. Felles for alle kabinklasser er komfort, service og underholdning som ikke mange flyselskap kan måle seg med. Her kan du kan lese mer om de ulike kabinklassene og servicenivåene.

Singapore Airlines - Premium Economy Class.
Unn deg selv litt ekstra komfort på Premium Economy Class.

Hold kontakten i luften

Reisende med Singapore Airlines kan nå glede seg over en betydelig forbedret Wifi-tjeneste om bord. Reiser du på Business Class får gratis Wifi under hele reisen. Er du medlem av Singapore Airlines’ fordelsprogram Krisflyer, får du tre timer gratis Wifi-tilgang på Premium Economy Class, og to timer gratis på Economy Class. I tillegg har Wifi-pakkene man kan kjøpe om bord blitt betydeligere rimeligere.

Flyplassen som har det meste

Ikke bare er Singapore Airlines et flyselskap i verdensklasse, de har også en hub de kan være stolte av. Singapore Changi Airport har blitt kåret til verdens beste flyplass av Skytrax utallige ganger, og det er ikke uten grunn. Her er det nesten slik at du vil ha ekstra lang ventetid mellom flyene, slik at du rekker å teste ut noen av de mange fasilitetene. 

Har du noen gang svømt utendørs på en flyplass? For rundt 200 kroner kan du benytte svømmebassenget og solsengene til Aerotel Airport Transit Hotel på Terminal 1. Håndkle og tilgang til dusjfasiliteter er inkludert i prisen. Et herlig avbrekk mellom to lange flyvninger! På Terminal 1 kan du også gå deg en tur i Cactus Garden, med over 100 kaktusarter fra Afrika og Amerika. 

På Terminal 2 kan du besøke en utendørs solsikkehage mens du ser flyene lande og ta av. Går du innendørs på samme terminal kan du besøke en orkidéhage med sjeldne orkidéer. Er du der på riktig tid av året, kan du også få sett Singapores nasjonalblomst – Vanda Miss Joaquim. 

I Terminal 3 kan du besøke en sommerfuglhage med over 1000 tropiske sommerfugler fordelt på rundt 40 arter. Hagen har i tillegg frodige planter og et 6 meter høyt fossefall. Og apropos fossefall så har Changi også verdens høyeste innendørs foss, på den nye Jewel-terminalen. Merk at denne er utenfor pass- og sikkerhetskontrollen.

Jewel Changi Airport
Verdens høyeste innendørs fossefall på Jewel-terminalen.
Foto: Singapore Changi Airport

Trampoliner, rutsjesklier og videospill er noen av aktivitetene som vil glede barna. Man kan gå på kino døgnet rundt, ta en spabehandling, se på kunstutstillinger, gå på shopping eller spise Singapores berømte streetfood. Har du minimum 5-6 timers stopover kan du også bli med på en gratis sightseeingtur i Singapore.

Har vi nevnt alt? Neppe! Vi anbefaler deg å lese videre på hjemmesidene til Changi-flyplassen. Her kan du sortere fasiliteter og aktiviteter etter hva slags terminal du skal være på. Det vi kan love er at tiden mellom flyvningene kommer til å gå raskt. Og har du mer tid, kan vi trygt anbefale noen dagers stopover i Singapore.

Les også: Stopover-guide til Australia og New Zealand

Hvor i Australia kan jeg fly med Singapore Airlines?

Med ruter til Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth, Cairns, Darwin og Adelaide, har du alle muligheter for å legge opp en rundreise i Australia, der du flyr Singapore Airlines inn til en by og hjem fra en annen.

En reise med Singapore Airlines bestiller du naturligvis hos oss. Vi kan også organisere noen dagers stopover i Singapore, i tillegg til rundreisen i Australia. Kontakt oss for en uforpliktende og hyggelig reiseprat om de ulike mulighetene som finnes. 

har du spørsmål?

Våre reisespesialister hjelper deg.

Man-fre 08.30 – 16.30

Mer inspirasjon

Longitude 131° Resort.
Inspirasjon
Spis frokost med utsikt mot Uluru, også kjent som Ayers Rock, og gå til sengs med kenguruer hoppende forbi vinduet ditt. Opplevelsene står i kø med disse fem håndplukkede elitehotellene som base.
Les artikkelen
Aqua Dining Restaurant, Sydney.
Inspirasjon
Den australske scenen for matkultur har lenge vært et av trekkplasterne i turistindustrien, preget av fokus på lokale råvarer og konkurranse mellom mesterkokker som vil overgå hverandre.
Les artikkelen