Leiebil

Foto: South Australian Tourism Commission

Leiebil i Australia og New Zealand

En ferie med bil er en super måte å oppleve disse fantastiske landene på! Både Australia og New Zealand er som skapt for kjør-selv ferier, og en leiebil gir maksimal frihet og fleksibilitet underveis.

Outback, regnskog, høye fjell, fjorder og landsbyer oppleves på en annen måte når du kan ta den tiden du ønsker. Stopp når det passer deg, og bli en dag eller to ekstra om du føler for det. Spis på de lokale stedene og slå av en liten prat med lokalbefolkningen. Se kenguruer hoppe langs veien og koalaer klatre i trærne. Se saueflokker rusle langs veiene. Hvorfor ikke leie en 4WD, ta med telt og sovepose for en eksotisk reise ut i «bushen»? Mange av våre reiseforslag er nettopp basert på billeie, da vi mener det sikrer en helt spesiell opplevelsen i disse fantastiske landene!

Vi samarbeider med de mest velrennomerte leiebilselskapene i begge land, noe som gjør at vi kan tilby et bredt utvalg av biler av høy kvalitet. I tillegg til leiebiler av vanlig størrelse, har vi også biler med firhjulstrekk samt minibusser.

Leiebilselskapene har kontor i byer og på flyplasser over hele Australia og New Zealand. Vi inkluderer alltid de beste forsikringspakkene som er tilgjengelig for din trygghet på reisen.

Det er mulig å leie GPS og barnesete fra de fleste byer. Spør oss om pris og tilgjengelighet. Sjåføren må være minimum 21 år med gyldig førerkort og vi anbefaler i tillegg et internasjonalt førerkort som fås hos NAF. Vi anbefaler å bestille leiebil i god tid før avreise.

Billeien inkluderer normalt følgende:

  • Alle nødvendige forsikringer, der egenandelen holdes på et minimum.
  • Enveisleie mellom de største byene ved minimum 3 dagers leie.
  • Alle lokale avgifter og gebyrer.
  • Fri kilometer.
  • Ekstra sjåfører.
  • 24 timers veihjelp.

Vi har reist mye i bil i både Australia og New Zealand, og deler gjerne våre erfaringer med deg.

Reiseforslag med leiebil

Start planleggingen av drømmereisen