Leiebil

Foto: South Australian Tourism Commission

Hjem > Leiebil

Leiebil i Australia og New Zealand

En ferie med bil er en super måte å oppleve disse fantastiske landene på! Både Australia og New Zealand er som skapt for kjør-selv ferier, og en leiebil gir maksimal frihet og fleksibilitet underveis.

Outback, regnskog, høye fjell, fjorder og landsbyer oppleves på en annen måte når du kan ta den tiden du ønsker. Stopp når det passer deg, og bli en dag eller to ekstra om du føler for det. Spis på de lokale stedene og slå av en liten prat med lokalbefolkningen. Se kenguruer hoppe langs veien og koalaer klatre i trærne. Se saueflokker rusle langs veiene. Hvorfor ikke leie en 4WD, ta med telt og sovepose for en eksotisk reise ut i «bushen»? Mange av våre reiseforslag er nettopp basert på billeie, da vi mener det sikrer en helt spesiell opplevelsen i disse fantastiske landene!

Vi samarbeider med de mest velrennomerte leiebilselskapene i begge land, noe som gjør at vi kan tilby et bredt utvalg av biler av høy kvalitet. I tillegg til leiebiler av vanlig størrelse, har vi også biler med firhjulstrekk samt minibusser.

Leiebilselskapene har kontor i byer og på flyplasser over hele Australia og New Zealand. Vi inkluderer alltid de beste forsikringspakkene som er tilgjengelig for din trygghet på reisen.

Det er mulig å leie barnesete fra de fleste byer. Spør oss om pris og tilgjengelighet. Sjåføren må være minimum 21 år med gyldig førerkort og vi anbefaler i tillegg et internasjonalt førerkort som fås hos NAF. Vi anbefaler å bestille leiebil i god tid før avreise.

Billeien inkluderer normalt følgende:

  • Alle nødvendige forsikringer, der egenandelen holdes på et minimum.
  • Enveisleie mellom de største byene ved minimum 3 dagers leie.
  • Alle lokale avgifter og gebyrer.
  • Fri kilometer.
  • Ekstra sjåfører.
  • 24 timers veihjelp.

Vi har reist mye i bil i både Australia og New Zealand, og deler gjerne våre erfaringer med deg.

Reiseforslag med leiebil

Australia

15 dager

Fra 39 900,-

New Zealand

18 dager

Fra 54 900,-

New Zealand

24 dager

Fra 54 900,-

Australia

17 dager

Fra 48 900,-

Forslag til kjøreruter i Australia og New Zealand

Mat og vin på New Zealand.
Kjør selv
På denne roadtripen fra Auckland til Christchurch får dere oppleve både anerkjente vindistrikter og New Zealands fascinerende natur.
Les artikkelen
Wilsons Promontory.
Kjør selv
Kystveien mellom Sydney og Melbourne er en av Australias vakreste kjørestrekninger. Den varierte kjøreturen tar deg gjennom søvnige kystbyer, nasjonalparker som yrer av dyreliv og lange folketomme strender.
Les artikkelen
Queenstown.
Kjør selv
I løpet av seks dager på landeveien får dere oppleve Sørøyas røffe og unike naturlandskap, hvor fjell, skog, hav og isbreer møtes.
Les artikkelen
Tongariro National Park.
Kjør selv
Nordøya på New Zealand har store kontraster, fra grønt og frodig kystlandskap til Rotoruas “månelandskap” med synlig geotermisk aktivitet.
Les artikkelen
Kjør selv
I regionen sør for Perth venter det fantastisk mat og vin, store naturopplevelser og et historisk sus fra kolonitiden.
Les artikkelen
Cradle Mountain.
Kjør selv
Tasmania er et reisemål som blir stadig mer populært og med leiebil har man muligheten til å utforske byene, naturen og turistattraksjonene i eget tempo.
Les artikkelen
Byron Bay.
Kjør selv
Kyststrekningen mellom storbyene Sydney og Brisbane er perfekt for en ukes roadtrip. Underveis blir dere kjent med det ekte og autentiske Australia.
Les artikkelen
Great Barrier Reef Drive.
Kjør selv
På denne roadtripen utforsker dere kysten av Queensland i det nordøstre Australia. Langs denne kyststrekningen møter regnskogen Great Barrier Reef.
Les artikkelen
Roadtrip på New Zealand.
Kjør selv
På denne rundturen i New Zealand venter majestetisk og variert natur, koselige småbyer, livlige storbyer og opplevelser man ikke får noe annet sted i verden.
Les artikkelen
Maui på Great Ocean Road.
Kjør selv
På denne femdagers kjøreturen fra Melbourne til Adelaide får dere god tid til å utforske Australias røffe, men naturskjønne sørkyst langs Great Ocean Road.
Les artikkelen
Delfin i Monkey Mia.
Kjør selv
Kysten av Western Australia er et kontrastfylt landskap hvor outbacken møter kysten, og helt perfekt for roadtrip.
Les artikkelen
Britz ved Kata Tjuta.
Kjør selv
Denne roadtripen fra Adelaide til Darwin byr på essensen av Australia. Store opplevelser venter når dere krysser Australia fra sør til nord.
Les artikkelen

Start planleggingen av drømmereisen